slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 20

Kettler VRHUNSKI model AKTUELAN 2023god.RETKO U PONUDI

500 €

Šabac
Korišćeno
Dostupno odmah
47
3
pre 10 dana
Odgovara na 74% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Bicikla Besplatna Dostava!
Član od 17.04.2016.

                                     RETKO U PONUDI! ! ! ! !

500 eura BESPLATNO ISPORUČEN NA KUĆNU ADRESU NA TERITORIJI CELE SRBIJE !

 

KETTLER BERLIN ROYAL prelep, premoderan i prekvalitetan aluminijumski bicikli napravljen u retro stilu, aktuelan model cija je trenutna cena u Nemackoj na zimskom popustu oko 900eura, a redovna cena preko 1200eura. Ovaj prelepi i premoderni bicikli svojim izgledom , dizajnom i istaknutim i naglasenim detaljima po sebi jednostavno nikoga ne moze ostaviti ravnodusnim. Zaista se ne zna da li je bicikli lepsi, moderniji, kvalitetniji ili udobnijiu voznji. Retko kada je u ponudi ovako kvalitetan i moderan bicikli, a da je u isto vreme savrseno sve na njemu uklopljeno i da je veoma udoban u voznji. Kao sto je vec receno radi se o kvalitetnom biciklu, aktuelnom i skupom modelu koji poseduje sledece:

1. Aluminijumski ram velicine 50cm.

2. Aluminijumske duploizdne ojacane tockove 28" koji su u fabrickom stanju, na njima se nalaze SCHWALBE BIG APPLE 28x2.15 prelepe braon balon gume koje biciklu daju dodatnu stabilnost i udobnost pri voznji. Gume poseduju bocne reflektujuce trake sto je veoma korisna funkcija jer je bicikli lako uocljiv nocu s'boka.

3. SHIMANO NEXUS menjac sa 8 brzina

4. SHIMANO INTER M MULTI CONDITION dobos kocnice 

5. SHIMANO dinamu u prednjem tocku zaduzenu za LED rasvetu koja je u potpunosti ispravna 

6. Komfornu guvernalu na kojoj se nalaze braon kocne rucke koje zajedno sa prelepim i preskupim braon koznim SELLE ROYAL sedistem i braon gumama, a tacku na I stavlja bidon

( drzac flasice za vodu) koji je savrseno dizajniran i upotpunjuje dizajn ovog bicikla.

*Od fabricke opreme bicikli poseduje jos:

-prednji i zadnji aluminijumski blatobran na kojima je utisnut model bicikla "BERLIN ROYAL"

-Orginalni fabricki lancobran

-Kvalitetne i skupe, siroke aluminijumske pedale

-Stopicu za parkiranje

-Zvonce

-Dakle radi se o veoma kvalitetnom i prelepom aluminijumskom gradskom biciklu Nemacke proizvodnje cuvene fabrike "KETTLER" koja je ovaj model nazvala "BERLIN ROYAL" tako da su sve ostale reci suvisne. Bicikli je kao nov vrlo malo je upotrebljavan i vozen, trenutna cena na zimskom popustu je oko 900eura, a redovna cena je oko 1300 eura.

-CENA JE 500 EURA 
- MOZETE GA PREUZETI KOD MENE U SAPCU ILI NA VAS ZAHTEV  BESPLATNO  VAM  SALJEM BICIKL ADEKVATNO I SAVESNO ZAPAKOVAN NA KUCNU ADRESU NA TERITORIJI CELE SRBIJE. ! !
JEDINI TROSAK KOJI VI IMATE JESTE PRIKAZANA CENA BICIKLA OD 500 EURA , MORATE IMATI U VIDU DA  PAKOVANJE I SLANJE U IZNOSU OKO 2300 DINARA JA PLACAM, TAKO DA STE APSOLUTNO ZASTICENI OD DODATNIH TROSKOVA I DA VAM JE CENA BICIKLA AUTOMATSKI NIZA ZA 20 EURA  

CENA BICIKLA JE FIKSNA BILO DA GA SALJEM BESPLATNO  ( O MOM TROŠKU OD 2300din. NA VAS ZAHTEV NA VASU KUCNU ADRESU NA TERITORIJI CELE SRBIJE) ILI DA VI LICNO DOLAZITE PO NJEGA

 

VAŽNO: Buducem kupcu na viber saljem 10-ak razlicitih slika bicikla pre pakovanja slikan iz vise uglova, slike zapakovanog bicikla da moze i sam da vidi koliko se savesno i detaljno bicikl zapakuje da bi se izbegla svaka mogucnost grebanja i ostecenja  prilikom transporta i papir kurirske službe da moze da prati pošiljku u svakom trenutku.


Slanje brzom poštom, dostava ili lično preuzimanje.  

 

✅ Kontakt  POZIV - VIBER - KP poruke /  whatsapp /  / sms  na BROJ : ☎️ 065\45-11-933

Za naručivanje, pošaljite sledeće podatke:   
Ime i prezime
Adresa (ulica i broj, poštanski broj, mesto-grad)
Broj telefona  

ID Oglasa: #166132580
Informacije

Svi bicikli su potpuno ipravni doneseni iz inostranstva, pregledani su od strane majstora ovde u Srbiji i ispravni su. Svaki  kupac ih dobija (sem elektricnih bicikala) potpuno besplatno isporucene na kucnu adresu tako da ga bicikli izlazi automatski 20 eura jeftinije.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.