slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

VISITOR BIGFOOT FAT BIKE bicikla crno siva-FAT203D2

31.990 din

Čurug
Novo
541
7
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

VB-1200008

 

Za udobnost vožnje, je svakako, zaslužno i anatomsko sedište italijanskog dizajna. Visitor FAT BIKE! Genijalan i jednostavan koncept - ogromne gume omogućavaju veću kontrolu prilikom vožnje po mekanim i rastresitim terenima. Odlikuje ga izdržljiv čelični ram. FAT BIKE je opremljen gumama Big Fat Tires, najpoznatijeg proizvođača guma na svetu - Cst. Sam dizajn ovih bicikala je osmišljen da budu funkcionalne po specifičnim terenima kao što su sneg ili pesak, međutim, vožnja na ovim biciklima je zabavna na svim podlogama. Disk kočnice obezbeđuju ovom biciklu bolju modulaciju kočione sile, pogotovo na mokrim i blatnjavim terenima. Kvalitetni menjači, japanskog kvaliteta za precizno menjanje brzina.  

 

BREND: VISITOR
BOJA: CRNA, SIVA
MATERIJAL: ČELIK
TIP: FAT BIKE
DIMENZIJA TOČKA: 20 INCH
TIP KOČNICA: DISK
BROJ BRZINA: 6
VISINA VOZAČA: 142-165CM (S)
UNUTRAŠNJA VISINA NOGE: 62-77 CM
VELIČINA RAMA: 14 INCH  

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om.  

ID Oglasa: #155079580
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.