slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Bicikl sa invalidskim kolicima

750 €

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
97
1
pre 13 dana
Odgovara na 77% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
roba svastara
Član od 17.04.2013.
Svi oglasi
 

Бицикл за инвалидска колица ДРАИСИН-ПЛУС је развијен за интеграцију особа са тешким инвалидитетом.  Са овим бициклом за инвалидска колица, који се годинама даље развија и усавршава, поново су могући заједнички излети са пријатељима и познаницима.

 

ВИШЕ МОБИЛНОСТИ И ЗА ВОЗАЧА И ЗА КОРИСНИКА ИНВАЛИДСКИХ КОЛИЦА

Једноставно конвертујте и спремни сте.  Седиште је опремљено сопственим пригушивачем и тако нуди доказану удобност у вожњи.  Добро осмишљена конструкција седишта ДРАИСИН-ПЛУС ствара безбедно и удобно искуство вожње за путника.

А возач има контролу над колицима у сваком тренутку захваљујући директном управљању.  У поређењу са једноставним шетњама, значајно повећавате свој домет.

 

ФЛЕКСИБИЛАН У УПОТРЕБИ

Пошто се делови бицикла и инвалидских колица могу раздвојити,  особа са инвалидитетом може да се креће по зградама као корисник инвалидских колица без потребе за пресвлачењем.  Ово такође олакшава транспорт аутомобилом.

Par puta korisceno

Pogledajte i ostale moje oglase 
ID Oglasa: #164764400
Informacije
ZAMENE ME NE ZANIMAJU ! ! ! .   Za stetu nastalu prilikom transporta ne odgovaram. Svaki artikal je opisan u oglasu i to je tako.  Ako pise da je ispravan, znaci da je testiran ili pregledan od strane majstora i kao takav se prodaje. Garancije nema- roba je polovna i nemogu garantovati koliko ce raditi. Ako hoćete garanciju , idite u radnju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.