slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Retro deciji tricikl

12.000 din

Bačka Topola
Korišćeno
11
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Nebojsa
Član od 08.05.2022.

Naziv: Retro deciji tricikl

Proizvodjac: Capriolo

Boja: bela, zelena, crna i crvena

Materijal: metal, plastika, guma i drvo

Dimenzije: ukupna duzina 74 cm, ukupna sirina sa tockovima 45 cm, duzina bele osnove bicikla 52 cm, sirina od jedne do druge pedale 35 cm, sirina kormana 45 cm, visina kormana do donjeg dela gume 56 cm, duzina sedista 19 cm, sirina najsireg dela sedista 16 cm, sirina zadnje zelene stope 35 cm, precnik zadnjih tockova 20 cm, precnik prednjeg tocka 28 cm, visina sipke od belog dela do kormana 18 cm i sirina pedala 7 cm. Marka guma Doblina.

Opis: Retro deciji tricikl iz 1963. godine. Verovatno uvoz iz Madjarske. Gume na biciklu su od tvrde gume marke Doblina (vidi sliku). Osnova tricikla je u modelu rakete koja ima metalna pera u zadnjem delu bele boje, a vrh je od plastike crvene boje i ima tragove lepljenja (vidi sliku). Izmedju zadnjih tockova nalazi se metalna stopa zelene boje. Sva tri metalna tocka takodje su zelen boje. Pedale su metalne sa cetvrtastom plasticnom zastitom roze boje. Korman je takodje metalni sa okruglim plasticnim drzacima za ruke bele boje. Sediste je od drveta, zasrafljeno za osnovnu konstrukciju. Sitna ostecenja na boji (vidi slike).

Stanje: koriscen i ispravan.

Cena: 12.000

Pogodnosti: Za kupljenih vise artikala iz moje ponude, svakom kupcu sledi POPUST! !!

Uslovi prodaje: Stvari koje prodajem su licno moje ili pripadaju clanovima moje porodice, ne bavim se preprodajom. Molim cenjene kupce da obrate paznju na navedene dimenzije, bez obzira sta pise kao broj. Pakete saljem Post Expressom, placanje pouzecem (clanovima sa negativnim ocenama ili bez ocena saljem tek nakon Post Net uplate). Postarinu placa kupac, cena postarine zavisi od tezine paketa, aktuelan cenovnik mozete pogledati na sajtu PostExpressa. Ne saljem u inostranstvo. Ako imate neku nedoumicu ili pitanje vezano za predmet koji prodajem- slobodno pitajte, rado cu Vam odgovoriti. Pogledajte i ostale predmete koje prodajem.

ID Oglasa: #166172297
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.