BigL

Kragujevac

Član od: 07.06.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neprijatno iskustvo. Dogovor je bio zamena računara za računar i laptop. Čovek je poslao loše upakovane uređaje, sa polomljenim panelom laptopa, sa pokidana dva USB-a (gde je pride, kada sam mu rekao da su USBovi pokidani, mislio da je to normalno da USB ima samo iglice a ne i pločicu, kao da iglice mogu same da drže konekciju dobro spojenu. .), pritom veoma prljav laptop, koji doslovno smrdi, što nikako ne razumem da ljude dozvole sebi, pa ako bar šalješ onda očisti, kulturno je(što sam i naglasio posebno da se očisti pre slanja jer stigne ponekad Bože sačuvaj kakav uređaj i čovek je rekao da nema problema da laptop neće čistiti iznutra, ali sve ostalo hoće). Pritom me je čovek forsirao da idem do pošte da dignem računar, jer kuriri nisu doneli, jer su išli praznici ili šta već, pa onda menjao instant raspoloženje rečima "Ako ne možete da testirate, bar podignite pa odmah vratite, treba mi računar. ", a onda par minuta posle "Ipak vi testirajte računar i da sve završimo. ", a to je bio poslednji dan kada sam mogao da pošaljem računar da bi sutra stigao jer su sutra poslednji dani pošte radile. Izmaltretirao sam se, otišao, podigao paket. Video da je loše upakovan, laptop nije hteo da prepozna ni jedan harddisk kako treba, sve sam mu naglasio i za hdd i za usbove oštećene i za loše pakovanje i za polomljen panel kod ulaza za punjač, za šta smo se na kraju složili da će refundirati troškove, jer kada se šalje takav paket nije to 150dinara poštarine, a da ne pričamo o malteratiranju i gubljenju 2h vremena ni za šta jer neko nije mogao da ispoštuje najobičniji dogovor da samo očisti uređaj i pre svega da ga samo proveri pre slanja, da znam šta me čeka. Nažalost, dogovor je bio da novac bude uplaćen postnetom najkasnije do 03.05.2019. godine. Nije uplatio. Sačekao samo još ceo naredni dan, opet nije uplatio. Ne radi se o novcu, radi se o nepoštovanju dogovora i neuljudnosti. Nažalost, negativna.
E pa ovako, 1. lose upakovano, nadam se da ste slikali-snimili paket koliko je 'lose' bio upakovan, jer ja sam snimio prilikom preuzimanja koliko ste Vi 'dobro' upakovali paket bukvalno je tumbao po kutiji koliko je lufta bilo sa svih strana... 2. sa takvim usb ulazima sam ga ja kupio pre 6 godina i koristio bez ikakvih problema (i sada je ponovo u funkciji) 3. smrad mi niste pominjali iznutra po dogovoru ne znam kakav je bio spolja je bio lepo obrisan magicnom krpom da ste trazili da ga ocistim lepo ne bi bio problem... 4. Forsirao sam jer sam zbog vas 2 puta zvao i postu da pitam sta nije u redu sa dostavom, na sta sam bio preusmeren direknto na tog kurira koji je rekao da na prijavljenoj adresi nema nikoga a da se na telefon ne javljate (to imam i napismeno od poste Srbije) Niste pomenuli da ste vi trazili da se umesto u petak/subotu paket posalje u ponedeljak (jer vi istog dana proverite robu i odmah ali ponavljam ODMAH saljete svoj predmet) dakle ako se posalje u ponedeljak utorak stize, provera, saljete vas (ili moj ako nesto nije u redu) i ja paket dobijam u sredu, ne pominjete da 3 dana niste mogli zbog vaseg nejavljanja na telefon i vevorvatno lazne adrese na kojoj preuzimate da odete sami po posiljku do poste koja vam je ispred nosa, i u ovom "mom citatu" izostavljate zasto sam vam trazio da idete tog dana pa makar samo da preuzmete i posaljete odmah nazad MOJ paket. i 5. na laptopu samo hdd nije radio, kao sto sam vam rekao snimljen je i laptop i racunar u radu pre pakovanja i slanja vi ste imali samo crni ekran i hdd nije mogao da se prepozna jer ste vi silovito htreli da nagurate usb u konektor za koji ste odmah strucno proceneli da je 'iscupan' kad je meni stigao paket nazad od vas nije cak ni ulepljen bio vec u otvorenoj kutiji, gde je moao stvarno da se osteti i laptop i racunar, sve sam usnimio laptop nije bio prljav ni polomljen cim sam pincetom odvojio pinove radio je normalno
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.