Bili

Prokuplje

Član od: 22.07.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Lov | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uvek se trudim da nađem sporazumni dogovor sa ljudima i izbegnem negativno ocenjivanje, ali kad su ljudi rešeni prosto nemate izbora. Kupio sam dvogled od navedenog prodavca i jasno ga pitao da li je potpuno ispravan i da li možda ne duplira sliku, prodavac je potvrdio da je dvogled popuno ispravan. Dobio sam dvogled koji jeste fizički lepo očuvan ali koji nije sipravan jer duplira sliku i usled toga je neupotrebljiv. Kontaktirao sam prodavca i predložio mu kao prioritetno rešenje da mu vratim dvogled, a on meni novac jer me je obmanuo i obkasnio da dupliranje slike je ozbiljan dvogled jer se dvogled ne može koristiti, ako sekundarno rešenje sam mu ponudio i da zadržim dvogled ali da mi refundira deo novca zbog popravke. Prodavac je ironično odbio obe mogućnosti jer on je uspeo da uvali pokvaren dvogled i što bi ga sad vraćao. Ostavio sam mu i jedan dan za razmišljanje u nadi da će ipak biti korektan, ali kod njega je taj pojam stran pa mi nije ostalo ništa drugo nego da ga negativno da ga ocenim. Za sve navedeno postoje dokazi u vidu poruka, kao i u vidu neispravnog dvogleda, a o navedenom je obavešten i sajt KP, a još uvek razmatram da podnesem prijavu. Negativna ocena kao vrata, moj vam je savet izbegavajte ovog prodavca jer nije iskren i lako vam može uraditi što i meni a onda nema pomoći. Na moju konstataciju da ću ga oceniti negativno naveo je pa i ja ću tebe, mogu da napišem šta hoću, a što je do mene je sve ispoštovano dvogled je uredno plaćen po ceni 4000 dinara kako smo se i dogovorili, snizio mi je cenu za 130 dinara pošto je na oglasu bio 35 evra.
Godpodin Branislav preprodavac dvogleda pise romane. . Kupio je nov dvogled ispravan. Pokajao se sto ga kupio jer nema zaradu na njega,pa je pokusao na razne nacine iznuditi 1500 din za popravku dvogleda,pricajuci kako dvogled ima duplu sliku i ostalo...Sta reci Branislav teska prica...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.