Biljana

Prokuplje

Član od: 16.12.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Fitnes i vežbanje > Sprave za teretanu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako neozbiljan prodavac. Poslao mi držač sa oblaznutim srafom koji je neupotrebljiv. Posle mi kaze nadji po komšiluku busilicu pa oseci. Onda mi je rekao poslaću ti drugi i više ne ne javlja i ne odgovara na poruke. Jako nekorektno.
Covek video sta kupuje nije macka u dzak. Neko drzac od 200 dinara? Sta reci gospodin teska bolesna prica pise gluposti… Njegova negativna ocena je nista kao i on na predmete koje sam ozbiljno prodao koji su cak 200 puta vredniji od njega i drzaca.Show ?

Antikviteti > Stari lusteri i lampe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

15.10.2020. preuzet stakleni stočić. Javljeno odmah da dimenzije i opis ne odgovaraju. Umesto 60x40, vis. stola 47x34 prečnik stakla. Umesto bez oštećenja, stakleni deo ima duboku ogrebotinu i ceo obod - rub stakla je grub, iskrzan. 17.10.2020. napisali ste " Hajde uplatiću sutra već ", do večeras 22.10.2020. uplate nažalost nema.
Show zena pise romane gluposti...?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.