Biljana

Beograd

Član od: 15.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Muzičke linije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pozvao sam za liniju. .gospodja je rekla da je sve ispravno i da obavezno probamo. Dosao sam sa Nbgd do Rakovice da probamo i da uzmem ako je sve kao sto kaze. Kad sam dosao ona je morala da izadje. .njen suprug(inace skroz korektan covek) i ja smo ukljucili liniju em sto nije radio cd nego ne radi ni radio fm. .tako da sam dzabe dosao. Odustao sam od kupovine. .poslao poruku njoj da je trebala da proveri sve dal radi pa da mi kaze da dodjem, a ne dzabe da dolazim na sta ona nije odgovorila nista. .
Hvala Vladi na negativnoj oceni. Kada me je zvao,ja sam sa ocem isla u bolnicu,sto sam mu i rekla jer smo se sreli i video je,a moj suprug ga je prihvatio. Zato sto je poslednji put,kada je pustana u stanu iz kojeg smo se selili sve bilo ok,ja sam zato navela da se OBAVEZNO PROBA, kao sto je Vlada i naveo. Ja nisam prevarant,a sa N. Beograda je 7-8 km. Kao da je preso beli svet. Komplekse ne lecim. Navela sam bas iz tog razloga,jos jednom ponavljam DA SE NA LICU MESTA PROBA. Javila se nisam jer sam jako dugo ostala u bolnici,a posle i zaboravih ,iskreno,jer imam malog klinca. Da sam prevarant,ne bih dozvoljavala dolaza na lice mesta i probu. Sve najbolje zelim kompleksu i nemanju prostora za razumevanje koji se zove Vlada.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kao kupac jedna velika negativna ocena! Gospodja je trazila od mene da joj spustim cenu, sto sam ucinio, zvala me 30 puta i slala poruke, zamolila me da se nadjemo na pola puta, tacnije u Grockoj, ali posto je tad na poslu, kao neki njen ortak ce da dodje umesto nje i da pokupi telefon. Kada sam trebao da krenem lik me zvao i trazio da dodjem skroz u Beograd i to po istoj ceni, sto bi znacilo da joj spustam cenu telefona za 40 evra kad oduzmem troskove puta. Na kraju kad sam joj doneo telefon, taj lik mi je rekao da nece da uzme, a gospodja Biljana se vise nije javila na telefona! Tako da ne bi preporucio nikome da saradjuje sa ovakvim pokvarenim kupcem!
Gospdinu nisam trazila da spusti cenu vec pitala da li je moguce nize nasta je on i pristao jer ovaj mobilni prodaje jako dugo jer nije za nase trziste. Sam je ponudio da dodje do Grocke jer zna da ovaj model ce kod nas jako tesko prodati. Ja sam mislila da cu moci nekoga da nadjem ko ce doci do Grocke i preuzeti i posto nisam,jer sam radila popodne bio je zamoljen da ako moze dodje do Beograda nasta je on trazio 20e za gorivo. Tako da gospodin laze da je dosao u opste do Beograda i da nisam htela da se javim,jer ja sam vec odustala i to mu rekla kada je trazio 20e. Tako da ako zelite saradnju sa ovim ,,gospodinom,,sada znate sa kime imate posla. Sa lazovom. A,moje ocene sve govore. Hvala
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.