billy

Bor

Član od: 29.04.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trebali smo da menjamo telefone, ja sam mu davao Iphone 6 repliku za njegov note 2, dogovorili smo se da ja prvi posaljem i kad mu stigne on automatski salje njegov, kad mu je stigao moj telefon rekao je kako mu ne odgovara i da ga je vratio, cekao sam nekoliko dana, ali telefon nije stizao, i na kraju se ispostavilo da je on poslao na pogresnu adresu, tu me je "ISPOŠTOVAO" i rekao kako ce mi nabaviti drugi Iphone, i tu sam ga cekao 15-ak dana, nije se javljao, i jedan dan mi je poslao poruku"Saljem ti org iphone 4 samo zakljucan", ja sam rekao Ok nema problema, od tad je proslo jos 15-ak dana on je nedostupan i ne javlja se! !! Ne preporucujem saradnju s ovim, a i pretio sam mu policijom, on je tu poceo da se vadi na neke gluposti, kao u najos posti su nepismeni, pa on nije dobro video, pa poslao na pogresnu adresu, a ko zna dal je uopste i poslao moj fon. .. .Krajnje ne korektan, Ocena velika 0! !!
Zasti svi kada ocenite negativnim pola stvari izmisljate??!!ja imam potvru za tvoj "iphone" da sam preuzeo paket i takodje imam da sam vratio nazad telefon,al zbog greske poslat na pogresnu adrsu koju sam mu reko,gde je on mogo da ide na tu adresu i uzme telefon od coveka,mozda to i uradio,ko zna-nema veze,stim sto sam zbog moje greske predlozio mu nadjem drugi fon,to je iphone 4 i dogovor bio se saje,stim sto sam ga 3 dana zvao na broj da mi posalje pravu adrsu da ne bude zabune,on je nedostupan,a mene blokirao na kp i ne mogu mu pisem,i sta ja sada treba da radim,da se pravim lud i prodam zakljucani iphone 4 i opravdam ovu negativnu ocenu!i svakom slucaju cekacu jos mesec dana,ako se ne javi na broj da mu saljem i bude mi mirna glava super,ako ne ja cu ga prodam i opravdam negativnu i time mi mirna savest.moje dalje ocene ce ukazati ba moju odgovornoat i posten kupac-prodavac,kao sto ce i njegove

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ne razumem sto me je je tako lagao imali smo lep dogovor saljemo istog dana se kako treba ali on najverovatnije nije ni poslao nikako jer mi je paket trebao da stigne pre juce a nije ni danas a ni on moj nece da podigne poku sam 500 din za postarine zbog njegove neozbiljnosti. ..
uopste nije tako,dogovor jesmo imali,ja jesam poslao fon,al zbog nejgove negativne ocene ja sam proverio dal je poslat njegov paket i paket nije poslat,i onda sam ja odkazao moj,nisam lud da poslajem telefon a da on meni ne poslaje nista,stavise sutra dan sam zvao kao drugi kupac u vezi telefona i telefon koji je bio namanjen meni on hteo prodaje sutra dan drugom.ja sam sa moje strane ispao korektan!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.