BIM SAJLA- Milan Nikolić

Niš

Član od: 18.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Razni delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kupili smo sajle kao u opisu NOVO on nam poslao feler i jos . .. Kaze citiram. .. .. Sajle jesu mala privreda ali su nove. Vaša je stvar da li ste zadovoljni . .. .Moju suprugu blokirao a uzeo 25210 din . Na svu srecu ja sam mu pisao i ovde sramota ceme se pojedini sluze. Nismo zadovoljni saradnjom . .
Iza svih profila, Avito Tijana, Ruža (blokiran od strane administratora) stoje, Toplička velika plana Milica stoje Zoran i Ružica Djurašinović koji se bave takvim radnjama. Poruče robu a onda se bune kako nije to to. Sajle iz opisa oglasa im jesam poslao, sajle su moje proizvodnje i jako dobrog kvaliteta, što govore i ocene vezane za taj artikal. Lepo sam im ponudio da mi robu vrate, ali oni i dalje guraju neku priču o navodnoj prevari. Molim administratora da još jednom sagleda povezanost ovih profila i ovu negativnu ocenu ukloni. Inače, nije moguće blokirati nikoga na kupujem prodajem, što dovoljno govori o njihovim tvrdnjama.

Usluge | Auto-moto > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Da obrazlozim i upozorim druge ljude naime poslao sam podizac u nis na popravku po dogovorenoj ceni i postarini u oba smera kada je podizac vracen otiso sam kod majstora tom prilikom se desava sledece deo sa namotanom sajlom se raspao jer nije dobro ucvrscen pop nitnama jer je rupa bila veca od stavljene nitne drugi problem plastika (klizac)koji ide gore dole na kome je prisrafljeno staklo je okrenuto kontra ocigledno totalni neprofesionalizam . Kontaktirao sam osobu putem k. p. da bi na jedvite jade jedva napisao reda radi da saljem o njihovom trosku ali i da posaljem i motor podizaca sto normalno nisam pristao jer imajuci u vidu sta su uradili sa podizacem neznam sta bi bilo sa motorom trazio sam da mi vrate novac inista . Veliki oprez sa ovim majstorima u mom slucaju nisu ispali ni majstori ni ljudi nisu se udostojili ni da pozovu telefonom izvine itd, OPREZ.
Ponudjena je reklamacija i resenje problema, na zalost nismo u Beogradu i ne mozemo licno da preuzmemo, sve sto smo mogli da je trazimo od gospodina je da nam posalje mehanizam na reklamaciju o nasem trosku, pa da onda vidimo sta cemo i kako dalje. Opet ponavljam, nalazimo se na 250 km razlike, ne mozemo da doletimo i resimo problem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.