Bino

Novi Pazar

Član od: 02.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Styling i tuning

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vrlo je nekorektan, i uopste ne postuje dogovor. Uslov kupovine maske za auto je bio da mogu da mu vratim ukoliko maska ne odgovara, medjutim, nije odrzao rec i naglasio mi da ga "ne davim vise". Dalje, maska je u oglasu naglasena da je za Audi TT, a ona uopste nije bila za TT vec za VW Bubu. Znaci totalan lazan opis oglasa. Vrlo je nekorektan i treba ga izbegavati za vase dobro. Nikakva saradnja i nikakva komunikacija za doticnim.
Molio bi administraciju da pogleda nas razgovor i da uvidi da li sam ja liku obecao da cu mu vratiti masku. Maska je za tt ali lik uopste ne zna da je menjao branik na svom vozilu!!! I ako mi se ne izbrise ocena od ovakvih ljudi stvarno dalje necu ni da pokusavam da ulazim na ovaj sajt. Molim administraciju da se pobrine o ovom

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao je telefon koji je u očajnom stanju, fotografije iz oglasa nisu originalne. Prekinuo komunikaciju. Prevarant, nikakva trgovina sa dotičnim!
Treba da te je sramota. rekao sam ti da cu vam vratiti vas telefon posto niste zadovoljni ali sada nema sanse da vam vratim posto ste bezobrazni!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.