BIS

Leskovac

Član od: 30.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

O ovom prodavcu i njegovim lažima i koliko me je zavlačio može se napisati roman. Preko mesec dana zavlačenja raznih izgovora i na kraju ništa. Čoveku sam platio dve neispravne ploče 5000 dinara i to je to. Rekao mi je da mu pošaljem i prvu i drugu neispravnu ploču koje mi je poslao i da će mi vratiti novac ali posle 10-ak dana mi se vratio paket pošto ga dotični nije preuzeo. Ako imate para za bacanje preporučujem vam ovog prodavca.

Kompjuteri | Desktop > Apple desktop

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac nije podigao paket iako je prethodno usmenim putem potvrdio prispece paketa. (Epilog - Obmana i dodatni troskovi PE-a. )

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neispravan hard disk, grafički chip je izdržao da radi dva dama i posle je krenuo da pokazuje mane. Komp je hardverski bio podešen da radi još nekih mesec dana, čuo sam o tome i ovo mi se dešava po treći put. Vodite računa od kakve osobe kupujete robu i u kakvom stanju. Loše iskustvo sam doživeo sa dotičnim gospodinom, OBRATITE PAŽNJU!
Covek je kupio laptop pre mesec dana kada se javio prvi put posle 10 dana rekao sam ako ne odgovara vratite nije hteo da vrati. Otvarao je isti i neznam sta je i kako menjao. Zadnja nasa prepiska je bila 29.8. i moje pitanje sta je odlucio na sta nisam dobio odgovor. Laptop je bio u fabrickom stanju neotvaran nepopravljan i kao takav je uzet. Na svaki predmet ja dajem 7 dana radne garancije i u tom periodu mozete vratiti a ne posle 30 i vise dana jos i da otvarate sto ste mi sami napisali da ste uradili nisam vas ni pitao to. Niste hteli vratiti i sad ovako nerazumem.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je neispravan procesor i obecavao da ce da mi posalje ispravan sto nikada nije uradio. Svaki dan smo komunicirali i kao evo sad ce da posalje ali evo proslo je tri nedelje ja ispravan procesor nisam dobio a ni novac. Savetujem vam da ne kupujete of ovog clana jer rizikujete.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.