Bizz

Smederevska Palanka

Član od: 21.11.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon polovan ni "N" od novog, poslao sam mu tel nazad vratila se posiljka, pravi se lud telefoni promenjeni i nedostupan, izgleda da mora kod njega licno da se ode po svoj novac!
ovaj covek uopste nije ni kupio telefon, zvao me i nisam mu dao ispod cene, ne znam cemu ovakva ocena. U nasoj prepisci preko kp se vidi da nije kupac, covek bespotrebno laze. I proverite da li sam nedostupan. Zelim da mi se skine ova ocena.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ispalio me je za sat, cekao sam ga vise od 10 dana. Kulirao sam ostale kupce zbog njega. .sada se opet javlja, mislim gde mu je obraz. I da mi plati jos 5000 preko nece ga dobiti. Jako lose iskustvo.
Prvo si mi trazio 16500 a posle 18000 za sat, sto administratori mogu da proverevu nasoj prepisci, jos si me i vredjao. Trazim da mi se skine ova ocena jer bije s pravom data.

Automobili | Oprema > Styling i tuning

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve uredno placeno dobio sam pola od onoga sto je trebalo da mi stigne.
Imao sam probleme i nisam mogao da se javim, paket mu je neko hdrugi poslao i pogresio i ne zasluzujem ja ovu ocenu.

Kompjuteri | Desktop > Napajanja

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je napajanje za racunar koje nema veze sa onim sa slike iz oglasa ni sa njegovim karakteristikama. Napajanje niti je novo, niti iste snage kao sto je naveo u oglasu. Kada sam ga upalio nesto je puklo u njemu i zasmrdelo, znaci cak nije ni ispravno napajanje poslao. Posle niz bezuspesnih pokusaja da se dogovorim sa covekom oko povracaja novca prinudjen sam da mu dam negativnu ocenu. Mozda i ne bih bio ovoliko besan da me lik nije zavlacio vise od mesec dana da ce da mi vrati pare, sve se pozivajuci kako ima decu i da zbog njih ne zeli nikome da se zamera. Sada vidim da nisam ja jedini koji mu je dao negativnu sto znaci da je jos nekog zeznuo osim mene. Stvarno je smesno kako ljudi sebi dozvole da se blamiraju za 1000 dinara.
covek je rekao da je ukljucio napajanje da je nesto puklo i zadimilo, jel sam ja kriv sto je covek pogresno povezao, dobio je novo napajanje sa kutijom, neotpakovano. Svaka mu cast.

Sport i razonoda > Sportski preparati

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put sam mu poslao on je tek posle 3 dana preuzeo paket, posaljem mu ja robu posle 10 tak dana ponovo on mi vrati paket ne uzne. Najgora moguca ocena za ovog korisnika ! !!
kratko i jasno laze, sa ovakvom osobom dogovor je nemoguc, zvao sam i rekao da posalje za 5 dana jer sam cesto na putu a on posalje prvo jutro i ja sam kriv. Skinite mi ovu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.