Black widow

Niš

Član od: 04.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Ženska > Bunde

Plaćanje/zamena po dogovoru: Da

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ova gospođa je poručila bundu od pravog krzna. Drugi dan je kada je poslata rekla da bi jaknu, a kada je dobila bundu i poklone da je dobila kaput i da je kaput oštećen. Ustvari paket nije bio ni podignut. Kada sam videla da već ima negativne ocene razmišljala sam da li da pošaljem ili ne, pošto su ljudi bili nezssovoljni, ja radim pošteno. Ipak sam je pozvala i htela da joj dam šansu. Međutim ženu ni slučajno ne preporučuje za saradnju. Jer ne preuzima paket, nepouzdana je i ne poštuje dogovor.
Sram vas bilo! Podigla sam paket i platila 2500 dinara! Poslali ste staru i pocepanu bundu, a poklone sto ste poslali ne bi nosila ni moja baba, uzasss! Uz to ste me blokirali da vas ne bi ocenila!Sramota kad mozete javno da lazete ljude! Vasa negativna ocena me nije dotakla, nadam se da nece niko da se opece sa vama kao sto sam ja! Toliko od mene

Bela tehnika i kućni aparati > Šporeti, rerne i ploče

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa čovekom se sve tel. dogovorite i on prihvati i cenu i uslove, pa posle 24 sata vas samo obavesti da je roba prodata. IZUZETNO NEKOREKTNO !
Doslo je do nesporazima, izvininjavam se jos jednom

Odeća | Ženska > Džemperi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zena se javila da kupi garderobu, dogovorili se da se nadjemo, cekala je 20 min na suncu. Nije mi ni javila da je doslo do promena. I naravno ne odogovara vise na poruke. Neodgovorna osoba ne preporucujem saradnju !
Roba je preuzeta sutra dan!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.