Blekimur

Bela Palanka

Član od: 21.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oprez ljudi molim kupujem prodajem da pregleda prepiske sa ovim covekom. .. .ovako kupio je od mene sat po ceni kojoj je on odredio sat sam snimio da je ispravan i sto imam dokaz i poslato mu je. .. javlja se kaze neispravan sat oce da vrati nije problem uplatim novac od sata i postarinu i zamolim da mi posalje sat nazad. .. .covek preti i odbija da vrati sat kako je kod majstora odneo pa na kraju kaze nece da vrati sat. .. cisto da vam kazem da izbegavate da nebi prosli kao ja. .. .a kupujem prodajem ima uvid pa neka proceni sve
Da te bude sramota, uplatio sam ti unapred i šalješ mi neispravan sat i sav ogreban, a navodiš super očuvan, neznam odakle ti je za pravo da me ocenjuješ.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Motorola | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vratio nam se paket. Odbijao da preuzme od kurira. A imali smo dogovor! Napravio nam troskove. Ako preuzme paketi plati , plati i troskove , izmenicemo ocenu!
Meni je stvarno žao što je ispalo ovako, ali imao sam opravdane razloge, jer nikoga nije bilo u tih dva dana da preuzme paket, hajde za 3200dinara da završimo kupovinu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.