Blink

Beograd | Zemun

Član od: 01.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Grejna tela

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu na KP je pisalo neispravna dizna koju treba zameniti a prodavac nije rekao da je razlog neispravnosti probijeno grejno polje gde je izlazio plamen pa je postojala opasnost od požara. Vrlo neiskreno ponašanje. Zbog ovoga nije za preporuku kupcima KP.
Uh.. Koliko je ovo neprijatno iskustvo za mene. Gospodin Ćira je kupio od mene peć SA KVAROM+plinsku bocu za 3200rsd. Moja velika greška je što sam pogrešno procenila koji je kvar u pitanju. Kupac Ćira me obavestio porukom da ga je popravka koštala 2500rsd, zatim me ocenio sa negativnom ocenom. Ja sam mu ponudila da mu nadoknadim razliku u ceni popravke, putem poruke, jer mi je odbijao pozive. U opisu te negativne ocene me je okarakterisao kao nekoga ko ne brine o tuđoj bezbednosti i to mi je najteži udarac, jer sam takva osoba da nikoga, nikada ne bih ugrozila.. Inače, KP daje mogućnost da onaj ko je dao negativnu ocenu, može i da je poništi. Ali to se nije desilo u mom slučaju. Život ide dalje, sa iskustvom više...i negativna ocena je za ljude.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.