Blistava

Smederevska Palanka

Član od: 20.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Tepisi i prostirke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslata mi je srmrdljiva i prljava staza, mislim ono nije za koriscenje. Bezveze bacanje para. . Kada sam pitala gospodju sta mi je poslala odmah me je blokirala.
Moji kupci znaju da ovo nije istina. Na svim oglasima je naznačeno da mogu doći lično. Nema laži,ni prevare kod mene. Gospodju sam danima molila da podigne paket iz pošte i očekivala sam ovo ponašanje sa njene strane. Na čast njoj ova njena laž.

Uređenje kuće > Tepisi i prostirke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Smrad iz tepiha ni posle 3 pranja ne moze da se opere. Jako prljavo poslato a receno da je opran. Tepih je za bacanje, bacene pare samo.
Žalosno je što gospodja leči frustraciju i komplekse negativnom ocenom. Čim sam poslala tepih,pokajala sam se jer sam očekivala ovako nešto. Nisam izašla u susret i snizila cenu,pa je gospodja bila nezadovoljna i jedva dočekala da da negativnu ocenu. Imam veliki broj pozitivnih ocena kao prodavac tepiha. Uvek potenciram lično preuzimanje tepiha jer stojim iza opisa oglasa i nikada ne bih poslala nešto što je dotična navela u oceni.

Mama i beba > Bebi oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Grejac je stigao u neispravnom stanju
Ocenu sam dobila od izuzetno pokvarenog kupca. Svaki svoj predmet isprobam bar tri puta. Prilikom nabavke,prilikom fotografisanja i pre slanja. Kupac je izmislio da je dobio neispravan predmet (iz njemu znanih razloga, pretpostavljam da je u grejac flasica direktno sipala mleko umesto da je stavila flasicu sa mlekom i tako sprzila uređaj). Uređaj je upakovan maksimalno tako da nije do kurira. Svim svojim pozitivnim ocenama garantujem za svaki svoj predmet. A ovom `kupcu' nek ide na čast.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.