BMW Delovi SP

Smederevska Palanka

Član od: 21.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Menjači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oglas glasi "kardan u odlicnom stanju, ispravan i testiran. " a stigne mi lošiji od mog koji su mi majstori skinuli sa auta. .. Ajde što sam platio za deo nego sam napravio sebi dodatni trošak jer sam taj kardan odneo u servis i rekao evo ga deo ugradite ovaj kardan, a posle pola sata me zove majstor i kaže da ima lufta i da nije dobar a ja mu kažem ma nemoguće prodavac je rekao da je odličan ugradi ga (i ovaj ga naravno ugradi i naplati 5000 za ruke). Pa kad rasturaš auto za delove ono što nije dobro baci u staro gvožđe a ne da prodaješ kao ispravno i odlično. Pošaljem poruku prodavcu a njega baš briga, nema čak da barem napiše izvini druže prevario sam te.
Covek nije kontaktirao na broj da resimo to i da posaljem drugi deo ako je taj los.Kardan je pre slanja testiran i ispravan.Desava mu se kaze isto kao i sa starim.Ako je tako logicno je da nije problem u njemu vec u necemu drugom na autu.Mogao je da posalje snimak rada istog radi uvidjaja kvara dela koji je uzeo ali nije.Ako se dokaze da je deo stvarno los,kupac bi dobio drugi deo .

Automobili | Delovi i alati > Auto | Motorna grupa

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet koji je stigao , nije kao sa slike. pun je gareza i olubljen. Neupotrebljiv.
Covek ocekuje da motorni delovi treba da budu cisti kao iz fabrike.Poslat je ispravan i testiran deo bez ostecenja.Za sve ostalo nek pokaze slike i salje se drugi deo ako je do nas.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Svetla i signalizacija

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je zaboravio da navede u opisu a posle i u dopisivanju da je prepravljan jedan far ali ni sa tom preprsvkom ne radi kako treba, a drugi nije diran na taj nacin al ni drugi nije funkcionalan, na predlog da primi nazaf uz istu otkupninu nije pristao.
Poslati su ispravni farovi ,a za prepravke je sve bilo na slikama i u opisu.Novac sam hteo da mu vratim kad posalje farove.Na to nije pristao nego je verovatno hteo da dobije novac unapred a farove da ne posalje.Na kraju me je blokirao na sajtu,sto govori o samom clanu.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodat mi je poluispravan laptop. Harddisk na njemu je neispravan. Morao sam dodatno platiti servis
Laptop je poslat ispravan i testiran,ako je doslo do bilo kakve neispravnosti tokom transporta kupac je prvo trebao da me kontaktira da resimo problem a ne da ocenjuje negativno bez ikakvog dogovora.

Mobilni telefoni > Servis, popravka i usluge

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

U paketu nema 158 kablova kao sto je u oglasu dao, vec 140 kabla i napravljen je zapisnik o robi koju sam danas platio.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

telefon kupljen navodno sa palim sistemom ustvari u servisu kazu da je otisla ploca i da popravka nije moguca, prodavac se pravi lud i neodgovara na poruke! !!

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao je dva telefona za koje je tvrdio da na jednom neradi flet a na drugom samo zvucnik, A telefoni kada su stigli, stigli su bez baterija sa izlomljenim maskicam, a kada se stavi druga telefon samo sevne ni traga od toga da radi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.