Bo-le

Niš

Član od: 22.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Smart TV box

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam kod njega novu tastaturu. Poslao mi je neispravnu verovatno da mu je neko pre mene vratio. Zvao sam ga da vratim on kaze da treba da ja placam postarinu i kad vracam i da mu je guzva pa ne moze da prica samnom i spustio slusalicu. Sad mi pise neke glupe poruke na KP da je tastatura ispravna i da nije za moj tv. ..
Moje ocene govore koliko sam korektan prodavac. Sto se tice ovog clana i mog iskustva sa njim moracu da kazem da izbegavate ovakve ljude. 1. Sva roba je nova i svu robu pre slanja obavezno proverim i saljem ispravnu 2. Ovaj covek je rekao da mu TV ne prihvata jedno dugme na tastaturi i ne zeli da proba istu na racunaru zato sto je on kupio tastaturu za TV a ne za racunar. 3. Robu ne saljem da bih kupac probao-koristio i ako mu se ne svidja da mi vrati o mom trosku. Kupac nije hteo da mi pokaze preko vibera da vidim sta ne radi vec insistirao da mi vrati robu sto znaci da je laz da ne radi tastatura.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.