Boba

Novi Sad

Član od: 15.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Električne testere i cirkulari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Na slikama je bila kutija gde jasno pise da je povrsina radnog stola cirkulara 945x625. .. stigao je bez kutije i stvarna velicina mu je 650x450 sto je znatno manje od opisa proizvoda. .. Pri narucivanju sam pitao jel stize sve sa slika rekao je naravno. Kad sam se obratio prodavcu povodom resavalja situacije nije bio zainteresovan za bilo kakav dogovor. .. cek je rekao video sam na slikama sta prodaje. Ne razumem kako sam mogao da vidim na slikama dimenzije osim na kutije gde je bio opis proizvoda. Smatram da sam ostecen jer sam mogao znatno povoljnije da kupim proizvod koji sam dobio. Predpostavljam da ce prodavac reci kako mu je prva negativna i kako nisam u pravu i to. Ali mozete pogledati i moje ocene pa sami odlucite. Iz licnog iskustva ne preporucujem saradnju sa clanom. Srecna kupovina / prodaja. Pozdrav!
Jedina istina je da kupcu nisam poslao originalnu kutiju iz razloga sto je bila ostecena pa sam masinu kvalitetno upakovao u novu obicnu kartonsku kutiju. U oglasu sam imao 12 slika i kupac je jako lepo mogao da vidi sta kupuje, a masina je nova, imala je na podeoniku fabricku zastitnu foliju pa se sirina masine mogla videti. Ako nekada budem imao takvu istu masinu ostajem u obavezi da gospodinu posaljem originalnu kutiju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.