Boba

Paraćin

Član od: 21.04.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaja kopije u ceni originala
Ivane,zao mi je sto ste me ocenili na ovakav bezobrzan nacin i podmukli nacin. Nije uredu to sto ste uradili. Patike kao sto znate i Vi mozete proveriti po kodu na jeziku da su patike 100% original. Patike su kupljene u Sport visionu gde uopste ne sumnjam da li su original ili ne.Pre nego sto ste me negativno ocenili niste ni jednog trenutka pokusali da me kontaktirate ili bilo sta da resimo bilo kakav ako postoji problem nego ste me istog trenutka ocenili.Kao sto rekoh i stojim iza toga patike su original ne kupujem nikakve kopije. Posavetovao bih sve ljude da dobro pripaze i razmisle ako planiraju bilo kakvu saradnju sa Vama. Pozdrav i svako dobro,nadam se da ce vam se vratiti istom merom.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek poslao neispravan telefon a prodao ga kao "Telefon je kao nov, bez skrivenih mana", ponudio sam mu da mu vratim telefon i da izbegnemo ove stvari na sta je on rekao da ga ne zanima. Bezite dalje ljudi od ovakvih "postenjacina" , za izbegavanje , NEGATIVNA kao vrata ! !!
NE! Nije tacno telefon je bio 100 posto ispravan,bez ikakve tackice,ogrebotine ili softverskog kvara.Cak su i slike sve govorile.Telefon se koristio do zadnjeg dana i bio je naravno ok.Vi ste se javili posle 2 dana navodno kao da telefon nije u redu.Zbog vase nemarnosti,tj.ne paznje prema telefonu ispustili ga ili ne znam sta ste vec kazali ja stvarno takav telefon ne bih primio ni posto natrag.Hvala!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.