Boba

Beograd

Član od: 13.05.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Dekoracija za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovan dogovor, posle nedelju dana cekanja nisam dobio ni posten odgovor da li uopste mogu da ocekujem posiljku.

Dvorište i bašta > Dekoracija za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam gajbicu i dostavljena mi je sa felerom tj. ostecena -na dva mesta na jednom mestu hvali parve letvice a drugo mesto je napukla letvica prilikom ukucavanja eksera ja sam ulozio reklamaciju zena je obecala da ce mi poslati drugu medjutim i do dana danasnjeg ona nije stigla a preko telefona je delovala kao "med i mleko"
Napisala sam vam da cete dobiti novu gajbicu besplatno, i dve letvice da zamenite te dve ostecene u transportu. Vasa reklamacija je bila 1.2.2017. a sinoc, 3.2.2017, sam vam poslala SMS da ce vam gajbica stici u Pancevo u utorak 7.2.2017.

Dvorište i bašta > Dekoracija za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Katastrofa, nekoliko meseci pokusavam da se dogovorim za nekoliko gajbica. Gajbice su lepe ali je svaki dogovor nemoguc. Na kraju nisu sveisporucili, ja sam isplatio ceo iznos, i nikad nisam docekao isporuku preostalih gajbica Ne preporucujem!
Na nasu zalost, Vi ste otkrili nasu zlu nameru da vam otmemo novac !!! Samo, kada sledeci put odlucite da nekoga ocrnite a pri tome i da mu upropastite posao, budite precizniji. Nekoliko meseci moze da bude i dvanaest "preostale gajbice" mogu da budu ... Da vam pomognem. Tri od cetiri porucene gajbice su vam dostavljene motorom,na kucnu adresu, jer u Beogradu radimo isporuku bez ikakve nadoknade, tako da cetvrta gajbica nije mogla da stane na isti. Trebalo je da vam moj suprug sutradan doveze i cetvrtu gajbicu, ali posto se vama nije svidela boja jedne gajbice, sutradan ste se javili telefonom i dogovorili smo se da vam uradimo nove dve a da jednu vratite. Nakon toga se moj suprug povredio, tako da je doslo do zastoja u izradi i nagomilavanja posla, sto je doprinelo nasem kasnjenju. Potpuno ste u pravu, kasnili smo ali ne mislim da nam treba zatvoriti posao. Resenje je sledece: vraticemo vam novac za gajbicu koju nismo isporucili a posto vam se ne svidja boja trece gajbice mozete nju da nam vratite i za nju cete dobiti novac. Zao mi je sto je do ovoga doslo, ali verujte da smo imali najbolju nameru. Pozdrav, Slobodanka Banovic
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.