Boban PS5

Paraćin

Član od: 21.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zvao me da se menjamo jos ja da odem iz nisa do paracina da nebi slao i kaze da je skinuo sa oglasa i nakraju kad da odem kaze prodao sam a ja nisam je dao moju igru niti prodao ds bi zamenio nebi preporucio komunikaciju jer je lik lazov
Ma to su gluposti ništa se ja sa njim nisam konkretno dogovorio svašta još mi daje negativnu ocenu nizašta

Konzole i igrice > Sony Playstation | Igrice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je prvi put da dajem negativnu ocenu na kp, ali primoran sam. Čovek je rezervisao igru pre mesec dana i rekao je da će se javiti čim mu legne plata. Kontaktirao sam ga pre dve nedelje da ga pitam šta se dešava na šta mi je odgovorio da ne brinem, da je igra kupljena. Sada vidim da je igru kupio na drugom mestu. Krajnje neodgovorno ponašanje.
Prvo mi je prodavac trazio mnogo vecu cenu od dogovorene tako da sam mu lepo covecanski rekao da toliko ne mogu da platim da nisam u mogucnosti ali on je zapeo i evo jos mi dao negativnu ocenu za NISTA !!!!!!!!!!! IZEBGAVATI ovavke prodavce u sirokom LUKU !!!!!!!! neka mu je na cast!!!!!!!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.