Boban Savic

Smederevo

Član od: 18.01.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Racunar kupljen bez pripadajuceg postolja. Prodavac obecao da ce isto ispiruciti kad bude imao sledeci racunar istog tipa. Poslata mu je poruka na oglasu za isti model. Prodavac ne odgovara i blokirao je komunikaciju putem poruka.
Rekao sam da cu ako kojim slucajem naletim na postolje kupiti i poslati postolje gratis,a racunar si kupio bez postolja kao sto je i bilo u opisu,ja ti nemogu stvoriti postolje kad ga jednostavni nemam,a blokirao sam te zato sto si non stop slao poruke i uznemiravao kada cu ti poslati postolje,izbegavati bilo kakvu saradnju sa ovim clanom.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek tvrdio da je graficka 100% ispravna i da ju je testirao nekoliko dana u svom racunaru. Kad mi je kartica stigla, primetio sam da nedostaje jedan saraf na VGA konektoru i da se klima, sto doticni gospodin kaze da nije primetio, sto je meni veoma bilo cudno s'tim da je rekao kako ju je testirao nekoliko dana ali to je bilo najmanji problem jer sam imao distancer izavrnuo ga. Nakon ubacivanja kartice u racunar na logu ploce su mi se pojavile tackice, a u windowsu je radila normalno sve do testiranja. Nakon instalacije drajvera krenuo sam da testiram karticu da vidim da li je kao u opisu ali prilikom testiranja u 3d marku 06 karitca je zablokirala komplet racunar i nakon restarta nije htela da primi drajvere. Doticnog gospodina sam kontaktirao preko kp poruke i objasnio o cemu se radi ali on to nece ni da cuje, tvrdi da je kartica ispravna i kako sam ja skinuo pogresne drajvere. To naravno nije istina jer nisam neznalica sto se tice ovih stvari i drajvere sam skidao sa oficijalnog sajta proizvodjaca. Izbegavajte trgovinu sa ovim gospodinom jer uvaljuje pokvarene stvari.
Nisi morao da kopiras bas sve sa poruke sto si mi poslao mogao si bar da jos nesto dodas,kazes da si video da ti hvali jedan saraf i to si video tek kad ti stigla graficka,na slici je sve lepo uslikano i videlo se da sraf nema,kupujes a neznas sta kupujes,negledas dobro,u opisu nisam stavio da sraf hvali jel ni ja sam nisam zapazio,da jesam stavio bih ti jedan da ti je srce na mestu,u opisu sam stavio da je ispravna i da radi,i ja iza toga stojim,ja sam je koristio ubacio jednom i nisam je non stop vadio,zato i nisam zapazio da nema sraf,zvao sam te telefonom nisi bio dostupan ceo dan,posle nekog vremena tel zvoni al se nejavljas,pa da to resimo kao ljudi,kazes kartica polu ispravna,po tvome graficka radi ali posto ti neznas da skines drajvere za nju onda sam ja kriv i stavljas je pod neispravnom,tj polu radi polu ne radi,ako skidas drajvere koji nisu za tu graficku kompijuter ce zablokirati ili restartovati racunar i vratiti na fabricko podesavanje tj bice velika rezolucija,krivis mene za sraf a oci si imao neznas sta gledas uzeo si karticu,neznas da skines drajvere i stavljas je pod neispravo,pazi bogati za 1000din jos ja da dodjem da ti skinem drajvere,da si covek ti bi se javio kad sam te zvao ceo dan,posto se nisi javio,ocigledno nisi smeo,nije ti se svidela pa aj da je vratim. Svim clanovima koji rade ovaj posao kupuju ili prodaju stvari,ne preporucujem sa ovim clanom,bilo kakvu saradnju,covek trazi dlaku u jajetu,prodajem na svim sajtovima niko se nikad nije zalio a opisano sve kao sto i jeste meni jedna negativna neznaci nista,samo pokazuje tvoje lice. \UPOZORENJE SVIMA IZBEGAVATI CLANA,I BEZ IKAKVE SARADNJE SNJIM GOVORIM IZ MOG ISKUSTVA,TOLIKO
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.