BOBAN VB

Vrnjačka Banja

Član od: 15.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Gitare | Električne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi komentar, koji je detaljno objasnio sve, nije mogao da se obajvi. Prodavac je garantovao orginalnost, sva transparentnost na oglasu sa serijskim brojem. Na kraju sam zavrsio kako mi je prodavac rekao "U rukama Mandusica Vuka svaka puska bese ubojita" gitarom umesto Fendera za kog sam lepo platio. Pazljivo sa kupovinom Fender Made in Mexico, izgleda da se mnogo lako kopira i i sklapa od vise ko zna kojih gitara. Ne kazem da to prodavac radi, ali ja sam bas takvu gitaru od njega kupio.
Molio nekoliko dana da mu prodam gitaru, tj. da menjam za neku njegovu bezveze, uz doplatu. Došao na moju adresu, pregledao gitaru, platio, nakon par sati dao pozitivnu ocenu. Nakon toga, promena raspoloženja (verovatno ili mu je majka ili žena, devojka nalupala šamare što je doplatio 200e), počinje da pridikuje, ali kao nema veze, pa onda kulminacija, da mu vratim novac i gitaru... Mesto za ovakve je "Laza Lazarević" - ozbiljna i stručna ustanova. Baš me briga za ovakvu negativnu. "Nije važno šta se kaže, nego ko kaže".
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.