Boban

Beograd

Član od: 05.04.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Autopunjači i FM transmiteri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost negativna ocena, nista mi drugo nije preostalo za paket koji se ne uruci 15dana iz vise pokusaja. Bex, broj posiljke 173438706 Zao mi je sto je ovako, ali nista mi drugo ne preostaje.
Od prodavca sam narucio nesto iz njegovog asortimana da bi mi covek poslao kao po dogovoru,cekao sam paket naredna 3 dana,niko me nije kontaktirao,bio sam vezan za kucu zbog kurira,prodavac je bio obavesten o cemu se radi i ujedno poceo svakodnevno da vrsi pritisak na mene da ja jurim kurirsku sluzbu,tek posle 5 dana i zavrsenog vikenda mene po prvi put u vecernjim casovima kontaktira kurirska sluzba,nisam bio kuci i nisam mogao da preuzmem paket,prodavac je istog trenutka obavesten i opet je poceo da vrsi pritisak kako ja moram da zovem kurira da i da se dogovaram sa njim,to nije moj posao i ne zelim da radim njegov posao,posle toga me vise niko nije kontaktirao,paket nisam dobio,prodavac zasluzuje veliku NEGATIVNU ocenu koju naravno ne mogu da mu dodelim. Umesto da on dobije negativnu ocenu,administracija KP-a ne dozvoljava to,prodavac mene ocenjuje negativno i ujedno me blokira,KP naravno to sve dozvoljava dok sam ja ostao uskracen da njega ocenim kako i zasluzuje. Pazite se ovog prodavca,veoma je namazan i jako dobro zna sta radi,izbegavajte ga u sirokom luku.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.