Boban

Vršac

Član od: 21.04.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kupio sam graficku karticu, kao neispravnu, ali navodno baca kockice na slici, stigla mi je graficka kartica sva rdjava i skroz neispravna , cak i hvale par lem delica na jnoj, reko sam mu situaciju kartice, dobio sam odgovor neznam o cemu pricas
Čovek je kupio grafiku kao neispravnu za 500 dinara.Tako je navedeno u oglasu, sa slikama gde se detaljno vidi kartica.Mislio sam treba mu zbog hladnjaka, ventilatora ili nekih delova ali nisam ulazio u detalje.Posle preuzimanja mi javlja kako neće da uđe u windows i ne prihvata drajvere.I odmah ostavlja negativnu ocenu.Mogao sam i da mu vratim novac ali čovek nije bio raspoložen za saradnju.Već mu je draže da daje neosnovane negativne ocene unaokolo. Zbog svog neznanja trebalo je ipak bolje da se informiše pre kupovine.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mo laptop bez procesora i bez wifi kartice. Napisao u oglasu da pali ali nedaje sliku a nepali ni sa jednim procesorom koji sam probao a ovaj koji je navodno bio u laptopu ispario u toku transporta kroz neraspakovan paket. Obecao mi slanje wifi-a i procesora ali ni 8 dana nakon obecanja ja nista od ta 2 nisam dobio. Napisao da je memorija 2gb ispravna i da je samsung-ova a ja dobio memoriju bez nalepnice i neispravnu.
Moja je greska sto sam uopste sa tobom saradjivao, jer osobe koje narucuju robu sa tudjih profila i nisu za saradnju.Sve sto je bilo u oglasu si i dobio.U oglasu je lepo navedeno da je laptop NEISPITAN!Realno laptop koji i takav vredi duplo vise od cene koju si platio.Procesor i wifi su bili montirani na ploci, kao i originalna ISPRAVNA TESTIRANA samsung memorija 2 x 1Gb sa NALEPNICAMA!Cudi me samo kako ti nije i ona "nestala" u toku transporta kroz neraspakovani paket...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.