Boban

Niš

Član od: 06.05.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Trotineti i električni trotineti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U opisu oglasa je ispravan trotinet. Dobila sam nefunkcionalan trotinet, baterija mu je slaba, ne moze da povuce dete. Zvala sam da ga vratim, rekao je da moze, onda je blokirao poruke, I trazio preko poruke da mu odmah posaljem, iako smo se dogovorili preko telefona da saljem kad se vratim sa odmora. Trotinet mi je stigao dan pred odmor, savetovao mi je da ga punim ceo dan. Trebao nam je trotinet za odmor, I na kraju nisam stigla da kupim drugi ispravan. Vrlo neozbiljno! Nemam reci za ovakve ljude.
Gospodjo, vi ste naručili dečiji trotinet koji ide brzinom od 12 km na sat i nosivost do 50 kg. sto je pisalo u oglasu. Kada vam je stigoa trotinet vi ste tvdili da je spor i to zbog baterija, a ne zbog toga što vaše dete ima preko 48 kg. Hteli ste da ga vratite što stoji i u prepiskama, i ja sam se složio sa tim. Posle vaše poruke da želite da vratite trotinet zvao sam vas na telefon najmanje 10 puta jer je drugi kupac hteo da kupi trotinet odmah ali vi se niste javljali . Poslao sam vam i poruku na KP da mi odmah vratate trotinet ako vam ne odgovara. Vi mi posle nekoliko dana odgovorili da ste na odmoru i da ne možete da vratite trotinet. Znači nikako nisam mogao da vam blokiram poruke pa da vam onda šaljem poruke. Sa moje strane je pošteno - niste bili zadovoljni i ja sam pristao da vam vratim novac, a vi da mi vratite trotinet ali odmah. A ne da ga koristite na odmoru dve nedelje i onda da mi ga vratite kao neispranog, što je krajnje nekorektno sa vaše strane. Kad vi nećete da komunicirate samnom kada vas zovem i šaljem poruke, zašto bi onda ja sa vama.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.