boban

Čačak

Član od: 06.02.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Risiveri | Stereo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

AKO OSVANE OVO MOJE OBJAŠNJENJE U OCENAMA PRODAVCA, ZNAČI DA JE KUPUJEM PRODAJEM TIM PROCENIO DA SAM UČINIO SVE DA REŠIM PROBLEM I DA JE MOJ ZAHTEV PREMA PRODAVCU BIO OPRAVDAN. OVO PIŠEM IZ RAZLOGA POŠTO POJEDINCI KADA DOBIJU NEGATIVNU OCENU, POKUŠAVAJU RAZNIM SLATKOREČIVIM OPRAVDANJIMA DA PREOKRENU SITUACIJU U SVOJU KORIST I NAMETNU SVOJE MIŠLJENJE ONIMA KOJI BUDU ČITALI OVU OCENU, A DA SVU KRIVICU PREBACE NA KUPCA . Prodavac je za uređaj koji sam kupio od njega u tekstu oglasa napisao da je uređaj "odlicno ocuvan, ispravan, fabricko stanje". Ovakav opis navodi kupca na uverenje da kupuje odličan uređaj (bez mana), a ne poluispravan uređaj. Za uređaj jesam pitao da li može da se nešto smanji cena, što je prodavac uradio a ja prihvatio. Takođe da se zna da ja nisam očekivao nov uređaj, ali nisam očekivao ni uređaj koji ima nekoliko mana a koje ga svode na poluispravan uređaj I nikako nije u stanju "odlicno ocuvan, ispravan, fabricko stanje". Nakon moje primedbe prodavcu, (u telefonskom razgovoru), prodavac je bio vrlo nekorektan I neprijatan, normalno pokušavajući da kaže da mi je prodao odličan I sasvim ispravan uređaj; te da sam ja takav I takav čovek… nakon čega sam mu rekao da naša dalja komunikacija može da ide isključivo preko poruka na kupujem prodajem. O meni svako može da zaključi po ocenama koje imam (jeste da ih imam dosta manje od prodavca ali s obzirom da ja nisam preprodavac to je sasvim normalno). Ocene ovog prodavca procenite sami. Znači, iako sam od prodavca tražio da mu uređaj vratim (I da čak prihvatim poštarinu koju sam platio na svoju štetu), isti to nije prihvatio, čak je prestao I da mi više odgovara na moje poruke. Sa prodavcem, (iako sam učinio sa svoje strane sve), nisam uspeo da rešim problem. Tako da, od mene vrlo negativna ocena. I nikada ne bi mogao da preporučim takvog prodavca za saradnju bilo kome. Smatram da takve prodavce treba zaobilaziti u širokom krugu.
Svaki dan izgovorimo neku sitnu laž, takozvane „bele laži“ su svakodnevna pojava. Radimo to da bismo izbegli neprijatnosti, da ne bismo nekoga povredili, da bismo ostavili bolji utisak na druge i iz još velikog broja razloga. Sve laži imaju specifičan cilj, a taj cilj se svodi na postizanje neke dobiti ili izbegavanje kazne. Naravno, neki ljudi lažu više nego drugi. Obično se veća količina laganja sa ciljem smatra manipulacijom. Postoji, međutim, ilaganje bez određenog cilja, bez ikakve očigledne koristi, a često je i štetno po samog izvršioca.

Audio > CD plejeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Na zalost, poslati uredjaj je neispravan i ne moze da snima vec samo reprodukuje a prodavac je tvrdio da sve, ukljucujuci i snimanje, radi bez problema. A upravo sam to i pitao prodavca pre kupovine, da ne bi bilo nedoumica. Takodje, uredjaj koji je vrlo osetljiv i precizan, bio je lose upakovan, nedovoljno "umeksan" i obezbedjen. Ne preporucujem ovog prodavca za saradnju!
zvao sam vas na telefon vise puta al se niste javili,mini disk je 100-post ispravan ili neznate da rukujete ili vam nevalja disk ili ste ubacili zakljucan disk,sve sto sam vam rekao u porukama stojim iza toga.md je odlicno upakovan,zasto se niste javljali na telefon,zasto niste trazili da vam vratim novac,dragane mnogo ste me razocarali,

Audio > Tjuneri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je tjuner oglasio kao uređaj, citiram : „u fabričkom stanju“ i postavio je sliku sa neta. Kada sam ga pitao zašto nije postavio originalnu sliku, rekao je da to nije učinio jer mu slike ne „ispadaju dobro“, „suviše imaju odsjaja“ i slično, ali da na tjuneru sve radi i da je u fabričkom stanju. Poverovao sam mu i potvrdio kupovinu. Kada mi je tjuner stigao, konstatovao sam da veliki točak za biranje stanica (tuning) nije originalan, već je zamenjen nekom loše urađenom kopijom. Takođe ne radi ni jedna sijalica koja osvetljava skalu. Prodavca sam upoznao sa ovim nedostacima a on je odgovorio da to nije njegov tjuner nego od njegovog drugara, da ne zna da li je točak originalan, da ne zna da ne rade sijalice itd. Prodavcu sam predložio da me obešteti sa simboličnih 10 evra, čisto da ne misli da može da prođe baš sasvim nekažnjeno. On je to odbio, predloživši mi da mi pomogne oko dalje prodaje tog istog tjunera koji sam upravo kupio od njega ! !! Ovo je licemerno bez presedana. Po mom mišljenju prodavac je zaslužio negativnu ocenu čistu kao suza I veliku kao vrata. Korisnicima ovog sajta preporučujem da ovakve prodavce, kojima je potpuno svejedno da li će dobiti negativnu ocenu ili ne, strogo izbegavaju.
dana 28 februara u 19 i 34 minuta sam dobio poruku sledeceg sadrzaja, tjuner je ok. da bi posle 4 dana dobio sledecu poruku,S obzirom da tjuner lepo radi i da je funkcionalno ispravan, premišljao sam se da li uopšte da vam se javim, ili da sve batalim.pa onda sledeca poruka koja ce iznenaditi sve koji budu ovo procitali,Iz navedenih razloga tražim da me obeštetite. To možete učiniti uplatom od 1.200 din na tekući račun br. 200 29454124 91.ne nasedajte na ovakve price ima ih na pretek.ne preporucujem nikakvu saradnu sa ovim clanom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.