Boban

Novi Pazar

Član od: 02.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo bas Ne Volim! Ali moram da ocenim Coveka NEGATIVNO! Od Ovog Clana sam Narucio 3 Kartice Asus R9 380! U Oglasu Navedeno da su kartice ociscene, kuleri svi OK i da su dobre, Ali to nije tako! U porukama kojim smo pisali rekao je da Kartice dolaze u org Ambalazi i potpuno ispravne! Upakovane jedna na drugu Jedna Kartica je Ostecena! Kartice Su Toliko Prljave UZAS! Kuleri KRCE i treba da se zamene! ZNACI NEISPRAVNO I UZAS! A DAJE GARANCIJU! Slao sam mu 8 Poruka u Roku 4DANA Ni na jednu mi nije odgovorio! !! Molim vas da pripazite kad budete saradjivali sa njime! !!
Ovo sto pomenuti korisnik tvrdi JE CISTA LAZ. Kartice su bile potpuno ociscene, kuleri necujni, a temperature perfektne kod mene u FurMark i Heaven benchmarkovima. Pomenutom korisniku sam ponudio da promeni pastu ili ja da uradim al on nije hteo da cuje. Ono sto je sustina jeste da sam mu prodao POTPUNO ISPRAVAN PROIZVOD, u koriscenom ali perfektnom stanju sto on ne moze da negira. NA sve poruke sam odgovarao prvenstveno putem Vibera jer mi ih je tamo i slao! Kao i na KP! Imam dokaze u vidu njegovih video snimaka kao i poruka DA SU KARTICE ISPRAVNE. Njegova zalba je bila da su prasnjave i da su temperature na jednoj malo vece nigde nije pomenuo kulere koji ne rade. Cak i da je to slucaj nudim da mu na toj kartici zamenim kulere mada kazem to nikada nije pomenuo. Ocito da je zeleo po svaku cenu da mi stavi negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.