Boban

Vranje

Član od: 15.05.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Projektori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Za 10.000 dinara od starane ovog clana, kupio sam projektor kome je navodno samo lampa crkla, kupio novu lampu i kad sam ga probao projektor nece regularno da se ugasi vec ostane da treperi zelena dioda, u servisu mi traze jos 3000 da rese problem, cvovek navodno hoce da to resimo ali je 20 narednih dana u makedoniji, posto ja nisam sisao vesla znam da mora biti u srbiji da podigne novac ili posta vraca novac onome koj je uplatio, znaci laze, navodno ima brata negde valjda u poljskoj koji ima jos jedan isti pa ce mi ga on gratis poslati ali to meni ne znaci nista jer sve to navodno sto on prica vodi ka tome da dobije na vremenu i da se sve ovo nekako provuce, naravno ide i prijava pa ce se dogovarati sa mojim advokatom i verovatno kasnije sa izvrsiteljima jer koliko vidim ne voli da placa, sve ce ga ovo mnogo vise kostati nego da je lepo prihvatio da plati popravku i da ja smatram da nismo ni imali problem, izbegavajte kupovinu od ovakvih ljudi ako ne zelite da prodjete kao ja
Ja jesam tamo gde pise..i naravno platio bih opravku kao sto kaze..mada ne verujem jer je kod mene radio..a nije napisao da hoce novac nazad a projektor da zadrzi..naravno ja bih platio popravku...cudan neki covek....pa bih molio operatora da mi skinu ovu ocenu koju mi je dao...jer nije fer..a projektor on koristi.

Audio > Pojačala snage

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao je neispravno smeče od uređaja u kojemu su se prevrtali dijelovi, prešutio je bitne stvari oko stanja uređaja i slao mutne slike. .. nazvao sam ga i pokušao dogovoriti da se to na neki način riješi, obečavao da će sve biti u redu i da se strpim. Zahtjevao sam da mi vrati novce i da sve postavimo na početak na što se oglušio. Najnovija situacija je ta da ignorira moje pozive i poruke. Nipošto nemojte poslovati s Bobanom "Jerincem"
Taj uredjaj Koji je uzeo vredi mnogo vise nego sto je njemu Dat.. Ja to nisam otvarao da bi znao kakav je unutra... A obecao Sam da cu GA zameni ti.. Ali cover ne moze da ceka.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.