Boban

Beograd | Novi Bg.

Član od: 06.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Touring i trekking

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bicikli stiga sa drugim sicem i pedalama cak je isao do takvog mizerluka da je i zvonce skinuto, rastimanim menjacima i neispravnom hidraulicnom kocnicom tvrdeci pre prodaje da je bicikli u besprekornom stanju i da ima sve racune i garantne listove za delove na njemu koje takodje nisam dobio. Odbija da nadoknadi stetu te zbog svega navedenog dajem ovakvu ocenu!
Lepo pisalo u oglasu da ne dolazi sa dodatnim delovima. Pedala sam primetio da su neispravne pa sam u razgovoru napomenuo da ce dobiti druge, druge poslate ali se ne svidjaju pa sam rekao da cu poslati jos jedne sto cu i uciniti. Pre slanja bicikla slikano tri sedista i imao si opciju da biras novo jer sam rekao da ovo na njemu je moje i ne ide uz bicikl. Bicikl jeste u super stanju. Bicikl je polovan logicno je da uradis servis mada meni nisu bili rastinaji menjaci al ajde, hidraulika je radila sta si ti cackao pa se zalio posle par dana tvoja stvar. Lepo sam ti rekao ako ti se ne svidja uzivo prodaj ga dalje. 250 evra za deore delove skoro nove i 3x10 i jos se zalis. Pozdrav sve najbolje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.