boban

Mladenovac

Član od: 19.11.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne poštuje dogovorene termine posete. Ne odaziva se na Kp poruke poslate u najljubaznijem mogućem tonu. Obećanja koja usmeno daje, ostaju prazna jer se iza toga ne odaziva ni na telefonski poziv. Sve skupa, neodgovorno i nekorektno.
Zao mi je zbog nesporazuma,nadam se da ce gospodina neki drugi prodavac bolje usluziti.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Zvucnici kupljeni od prodavca pod garancijom da je sve originalno ali je bila u pitanju teska laz!!Dakle:Prodavac kontaktiran i garantovao da je sve ok i fabricki.Otisao sam u Beograd i nasao se sa njim.Preuzeo zvucnike (Cerwin Vega AT-80)uz odgovor da ne brinem i da je sve 100% ok.Dosao kuci i prikljucio kad ono ni traga bass-u.Jedan zvucnik krci i zveci a drugi se dere kao razglas!Izmerena otpornost instrumentom.Na jednoj kutiji 4,6 a na drugoj 5,3 oma.Prodavac odmah kontaktiran i uz njegovu saglasnost bass drajveri skinuti.Na jednom basu magnet iskrzan skroz u krug zbog skidanja nekim ostrim predmetom jer se skida posto se odvrnu 3 safa koja ga drze i koja su takodjer urnisana!Na drugom slicna stvar!Drajveri pregledani na jacem svetlu i utvrdjeni vidni tragovi skidanja kalote i izlivanja lepka!Ako je to sve fabricki,onda sam ja zreo za lecenje!Prodavac naravno nakon provere tvrdio da nije imao pojma o tome i pristao da ih vratim.PONOVO u auto pa nazad za Beograd.Nakon sto sam mu vratio,prodavac je odbio da plati nastale troskove u iznosu 60e koliko je kostao put(gorivo za 370Km+ dve putarine!)Rekao je da nema novaca kod sebe i da ce mi se revansirati sto je i posteno na sledecoj kupovini.Od tada,pa sve do danas,sta god sam hteo da kupim od njega je bilo prodato iako je bilo na oglasu jos narednih nedelja.Posle je prestao da mi odgovara na bilo koje moje pitanje!Mogao je lepo da kaze da nece dati tih 60e,svejedno bih kupio po jos koju lepu stvar od njega i ako me je tesko izigrao a ovako se poneo krajnje nisko!Eto kako se covek proda za 60e!Inace,te iste zvucnike prodavac i dalje prodaje pod "SVE FABRICKI" Sramota!Ovo je cista i potpuno opravdana negativna ocena koju prodavac sa punim pravom zasluzuje!
Na pocetku replike cu reci da necu sebe braniti,nego cu izneti cinjenice koje je doticni gospodin Cane iz Sapca Ocigledno precutao,siguran sam da bi on bio vrstan srpski politicar posto su oni sampioni izostavljanja cinjenica iz bitnog konteksta! Ka prvo,bio je pozvan da dodje kod mene da na licu mesta proba uredjaj,i naravno poslusa posto praktikujem takvu vrstu primopredaje,a samim tim mislim da je besprimerno sto covek zahteva refundaciju putnih troskova,zamislite dali ijedan prodavac placa putne troskove kupcima koji dodju da pogledaju robu! Drugo,precutao je i to je bio obavesten da su na zvucnicima bila promenjena vesanja,pa samim tim je i logicno da naidje na tragove lepka iskidanja kalota.Kako god ja sam nezadovoljnom doticnom gospodinu uredno vrati novce tako sto sam ponovo otisao do beograda,i nisam mu trazio refundaciju putnih troskova za to(240km + dve putarine),smesno zar ne! Precutao je i to da mu je cena spustena,precutao je i to da sam mu povratku poneo druge kutije koje sam mu takodje dao ispod cene! Kako god,nisam nikad bio ljubitelj hi-fi foruma tipa rekla kazala,bavim se ozbiljnim poslom,obozavam hi-fi i uglavnom sa svima imam odlicnu saradnju vezanu za hi-fi hoby,sto ce vam uglavnom svi i potvrditi! Znate i sami da je prosto nemoguce svima ugoditi, i da je to nezahvalan posao,ali ja se zaista trudim da prema svima budem korektan,uglavnom svi radimo sa polovnim uredjajima i svakako da se potkrade neki kvar u celoj prici,li niko do sada nije izneo tako montirane cinjenice koje su me naravno uvredile! Imao bih jos sto sta reci o doticnom gospodinu,ali mislim da ovo nije mesto za to,niti bi ga ovim putem javno blamiraio,kao sto je on pokusao,kao sto rekoh,bio bi sjajan politicar! Na kraju POZDRAV svima,nadam se da cemo ove godine saradjivati jos bolje! Boban!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.