Boban

Niš

Član od: 07.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Električne testere i cirkulari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet nije isti kao u opisu iz oglasa, i problem je što je prodavac i dalje tvrdio da je sve isto kao što je napisao, tako da sam morao da slikam isti , da bih dokazao moju tvrdnju. Na sve to mi je odgovorio da : "MISLIO da je tako što je opisao o predmetu koji prodaje". Sačekao sam 60 dana da bih tek sada postavio ocenu. Ovo mi je prvo negativno iskustvo na KP , i nadam se poslednje.
Ubodnu testeru sam prodao kao NEISPRAVNU i za delove.Sve iz opisa je bilo tacno i detaljno vidljivo na slikama.Kupac nije imao nikakve primedbe na delove koje su bili prikazani na slikama(postolje testere,sds prihvat za testericu,mehanizam iste,prekidac,kabl) vec mu se,iz samo njemu poznatog razloga,nije dopao deo kuciste gde ide biksna.Nije ni hteo da vrati masinu a novac bi mu bio vracen,vec je tek posle 2 meseca odlucio da mi se javi vrlo nekorektno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.