boban

Prokuplje

Član od: 25.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

zahtevam da se clanu obrise nalog, prodat telefon za koji tvrdi da je ipravan i radi extra, kako on kaze. telefon na kome zadnji poklopac ne leze kako treba, kamera apsolutno neupotrebljiva, ekran sa masnicom kao da je zgazen. sve u porukama dokumentovano da je rekao da sve radi extra. pitao sam ima li skrivenih mana, kaze ne sve radi odlicno. posle 6h koriscenja telefona shvatio sam da kamera ne da nema 13mp, nego nema ni 3mp, sa upaljenim blicem kamera nema finkciju. socivo kamere je prljavo, muzgavo izgrebano, poklopac oko kamere zvace, bic sija u kameru, sve sam to lepim putem hteo da resim sa clanom, ubedio ga da lepim putem to resimo. pristao je 10dana kasnije da mu vratim tel, ja da platim postarinu, evo 15 dana kasnije se posiljka vraca, kaze ne moze da podigne, danas sutra i tako se meni vrati posiljka, ode 10e za 3 postarine, a covek mi lagano kaze necu iz inata da preuzmem tel, radi sta hoces, bolji kvalitet za te pare nisi mogao da dobijes! bezobrazluk. posto ima 300km izmedju nas, covek je dobio neku moc, pa za sitne pare opusteno kaze zinat necu da ti vratim, a posiljka ga ceka u posti vec 5 dana, on nece da je preuzme, a pristao prvo da preuzme i sam rekao kad da mu posaljem! sa tim parama koje si uzeo na kakav, takav nacin stake da kupis sebi, jel ce ti neko polomiti noge sl put. od mene pozdrav i ziv bio ii ne boj se, ja sam za tebe covek
Druze ja sam sa tobom bio iskren i stvarno nisam bio u mogucnosti da podignem paket a ti si sam napravio problem.a sto se tice telefona on je bio ok kod mene,duduse nisam probao kameru nocu telefon sam dobio u zameni ali nema veze hvala na oceni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.