BobGaj RasProdaja Polovne Robe

Beograd | Zvezdara

Član od: 10.08.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Elektro i rasveta > LED rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kupio sam od ovog prodavca reflektor 50w sve bilo ok odgovara na poruke sve regularno e kad mi je stigao reflektor ja reko da odmah ga ukljucim i probam kad ono svetli bas slabo moj reflektor od 10w jace svetli zovem saljem ja poruke na k. p. on procita poruke ali ne odgovara i kad sam mu napisao da ce biti negativno ocenjen i prijavljen k. p. timu odmah me zvao i rekao da ce mi poslati svoju adresu da mu vratim ali pokusao da me ubedjuje da to tako svetli da je to potrosnja 50w itd ali dzaba imam 7kom reflektora u dvoristu i igrom slucaja dobro poznajem tu materiju ipak adresu nije poslao i odlucio se za negativnu ocenu i posle svega a pre ove negativne odlucim da otvorim i proverim sta pise na driveru-napajanju zbog svoje savesti na driveru-napajanju pise dc20-38 300mah a cip dioda je max 34v kad se to preracuna izlazi tacno 10w potrosnje a svetlost ne daje ni za tih 10w a platio sam 50w i vidim da je otvaran prepravljan sto znaci da on sam nesto tu karabudzi samo sto se nije nadao da cu da ga provalim STO DALJE OD OVOG PRODAVCA JEDINO LICNA KUPOVINA UZ PREDHODNU PROVERU zna se koje je jacine 50w a koje 10w sace on naravno da pravda sebe kao i svaki drugi nek objasni posle poziva zasto se ne javlja vise zasto nije poslao svoju adresu itd i da zaboravih nudio mi posle kao pravih 50w neki reflektor od 4000 i nesto dinara ja reko ni za dzabe ljudi proveravaje obavezno kako svetle od 50w mora da svetli kaohalogeni reflektor od 500w
Više puta sam probao da odgovorim ali moj odgovor verovatno bio predugačak.Poštovani gospodin Marko je kupio od mene 50w reflektor i požalio se da mu ne svetli kao njegov koji je platio triput skuplje.Odmah sam mu ponudio povrat novca ili zamenu reflektora od 50w i 5000 lumena,celik aluminijum,jer je narucio 50w ,sa mnogo manje lumena ,odbio je. Insistirao sam da mu vratim novac,ali da plati poštarinu.Postao je veoma grub preko telefona i da vredja.Adresu sam mu poslao da vrati predmet ali on je predmet rasklopio u delove,i tada sam odbio da mi vrati reflektor. Kad je poručivao nije se informisao,ovom prilikom zamolio bi da se informišete pre nego što poručite predmet. S poštovanjem Bob.

Elektro i rasveta > LED rasveta

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izuzetno neozbiljan prodavac. Na moj upit KP porukom oko detalja reflektora pozvao me je na mobilni jednom pa zatim i drugi put, sve je bilo ok, odmah nakon poziva sam mu poslao poruku sa adresom da posalje reflektor. Ni posle 10 dana čekanja reflektor nije stigao, napominjem da sam ga posle par dana i na KP i SMSom podsetio da posalje reflektor, nije se čak ni udostojio da odgovori a pročitao je poruke. Gubljenje vremena
Gospodin Dragan je sam promenio dogovoreno,što je promenio adresu što da ide na put.Ja za promenjeni dogovor nisam odgovorio što je tačno.U trenutku promene dogovora i to bez moje saglasnosti ,jer i ja sam bio na putu a nisam bio u mogućnosti da vidim njegove poruke a kamoli da odgovorim.U budućnosti ako neko želi da promeni dogovor a da se nismo usaglasili tj. Da nisam potvrdio promenjeni dogovor smatrajte da se nismo dogovorili i niste u obavezi da se pridržavate ni pretgodnog dogovora dok mi ili ja vama potvrdim.S poštovanjem svim članovima i budućim kupcima ili prodavcima.

Elektro i rasveta > LED rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac prodaje loše led trake i slabije snage nego sto je reklamira. Potrošnja trake koja treba da bude 14.4w je zapravo 7w. Tvrdi da to nije njegova traka? ! IZBEGAVAJTE OVOG PRODAVCA!
nikada nisam prodao traku slabije snage nego sto jeste ,prodao sam vam traku 14,4 w po metru, 60 dioda po metru ,5 m u koturu fabricki pakovano ,imam puno zadovoljnih kupaca kao sto se vidi iz ocenjivanja ,poz.

Elektro i rasveta > Rasveta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ostavio me na čekanju dve nedelje, iako je obećao da će me pozvati i isporučiti robu na teritoriji Beograda.
neslažem se sa gospodinom.veoma jasan sam bio u razgovoru sa njim. i kako može da tvrdi da Opis proizvoda nije tačan kad ga Nije ni Video. ubuduće da kupci budu upućeni za više komada predmeta,isporuka je sledećeg dana a za neupućene koji bi da kupe 1 komad može ako imam taj predmet koj tražite.ako vam odgovorim da nemam traženi predmet,da ću vam javiti ako se pojavi u dogledno vreme. šta tu više nije jasno? pozdrav svima.s´poštovanjem Bob.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.