Bobson

Niš

Član od: 29.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Na telefonu ne radi lepo buzzer, jako se slabo cuje da telefon zvoni. Poklopac od punjaca i sd kartice je kraci 2-3mm i stalno ispada pa moram da ga trazim ge je, sto i znaci da telefon vise nije vodootporan. Popravka me kosta 2500 dinara za sta sta prodavac ne zeli da ucestvuje. Ponudio je da vrati pae ali meni je potreban telefon i nemam mogucnosti da ostajem bez telefona.
Kad je kupac pruzeo telefon javio mi je da nije zadovoljan sa zvučnikom i poklopcem od punjača. Primedbe delimično stoje, mada ih je dotični veoma prenaduvao, pogotovo za zvučnik. Mada meni kao prosečnom korisniku to nije ni najmanje smetalo i velikoj većini korisnika ne bi. U svakom slučaju, ponudio sam mu popravku o svom trošku ako mi odgovara cena ili da mi pošalje nazad telefon o mom trošku. Pošto mi nije odgovarala cena koju mi je sutradan javio, dogovor je bio da vrati telefon o mom trošku. Prosledio sam podatke, ali telefon nikako da stigne. Posle par dana mi se javlja i kaže da će mi dati negativnu ocenu, a telefon neće da mi vrati. Napomenuo je i cenu popravke ponovo. Verovatno je očekivao novac u zamenu za pozitivnu ocenu. Na moje insistiranje da mi pošalje telefon o mom trošku, on uporno odbija. Razlog znamo i on i ja, telefon u tom stanju za te pare ne može nigde da nađe, svestan je i on toga i zato je prekršio dogovor o vraćanju istog. I na kraju, posle svega, on prekrši dogovor, a meni zalepi negativnu. Da rezimiramo: njegovi troškovi za slanje telefona - 0 dinara; moji troškovi za slanje telefona - gorivo koje sam potrošio da bi dovezao telefon do njegovog kolege koji je u tom trenutku bio na drugom kraju grada, plus troškovi slanja i otkupa. Nije mu ni to odgovaralo. Veoma loš kupac, a pre svega loš čovek! Zaobići u širokom luku!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.