Boća

Sremska Mitrovica

Član od: 20.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U pitanju su DVA memorijska modula od kojih jedan radi drugi ne. Probano u tri različita računara. Odmah sam reagovao i telefonom i porukom. Dogovorili smo vraćanje neispravnog modula i povratak polovine plaćenog iznosa. Neispravnu memoriju sam odmah poslao ne zahtevajući nikakvo plaćanje po isporuci, verujući na reč posle telefonskog razgovora. Već dve nedelje samo stižu obećanja i ništa više.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jel ima ploca fizickih ostecenja On: Nema Uzecu je samo ako nema nigde na njoj ostecenja On: Nema ostecenja na ploci Cip goreo a on ce mi na to pa zato i jeste ta cena Ne preporucujem saradnju jer ce za crvenu sve da vam obeca a nista nece biti kako treba
Coveku sam rekao JA KOLIKO SAM GLEDAO NEMA!ploca je izbacena kao neispitana i neispravna.ostecenje ja nisam video.Poceo je da vredja pre nego sto sam imao priliku da mu kazem da vrati plocu i da vratim pare.Kada sam mu to rekao naravno nastavio je da vredja.Iz razloga sto ne mogu ovde da postavim sliku naseg razgovora ubacicu je kao oglas da bi ostali mogli da vide da je ocena totalno neosnovana jer sam hteo da mi vrati plocu i da mu vratim pare.A administraciju bih molo da pre nego sto pusti ocenu razmotri sve.jer doticni gospodin nije naveo u oceni da sam hteo da vratim pare.pogledajte moje oglase u kojima ce stajati slika naseg razgovora.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve mane lap topa su precutane, Baterija ne drzi pola sat, vec 3 minuta, punjac krpljen na 2 mesta, kuciste kod naponskog konektora slomljeno a navedeno stanje lap topa 9,5/10, wairelles kartica radi samo na open i na wep, dok wpa, wpa2, wpa2/psk standardi ne podrzava. DVD uredjaj NE RADI. Ponudio sam dogovor da ne dajem ovo sto dajem prodavac odbio, pa svi se mi mucimo za taj dinar i na kraju te neko za*ebe. ..
Sve sem baterije detaljno navedeno u oglasu,pukotina koja je pomenuta se desila u transporu posto je kod mene nije bilo. Reklamaciju nisam hteo da uvazim samo iz razloga sto se kupac poneo jako bezobrazno preko telefona,ocenu moze staviti bilo kakvu ali ljudi vide ko sam i sta,a sa galamdzijama i nevaspitanim ne saradjujem. Pozdrav

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu je stavio da je hdd ispravan i testiran kad je je stigao hdd totalno neispravan i pun losih sectora , rekao je da ce vratiti kad se vrati sa puta za 5 dana od toga je proslo 2 nedelje
Ne slazem se,za sve koje zanima da vide slike testova ovog hard diska ja ih imam u racunaru i dalje,stvar koja je prodata coveku prodata je 1000% ispravna i ne zelim komentarisati stvarno to sto je on ostetio verovatno hard disk i trazi zamenu istog. I to sto je mozda njegov lap top neispravan to ja treba da placam. Uvazena je reklamacija,hard mu je zamenjen i poslat juce drugi bez obzira na to sto znam da je i prvi bio potpuno ispravan i on opet da ocenu. Sa takvima ne preporucujem saradnju a moji kupci mogu posvedociti o ispravnosti mojih uredjaja. Toliko!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.