Bocca

Niš

Član od: 15.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Planinarenje | Oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je "zaboravio"da u oglasu napise da su pantalone zenske, i iako je znao da sam musko, poslao mi ih je. isto je uradio i sa jaknom Skila. veoma neposteno i nekorektno. IZBEGAVAJTE OVOG PRODAVCA
Gospodin kupac je se samo cenkao oko cene, prepogacajuci se za svaki novi artikl koji je pazario. Pri tome ne pitajuci nista oko modela, vec mu je bila bitno da cena bude sto niza. S obzirom da zivi u Nemackoj, molio je da mu sacuvam robu 10 dana, jer mu je ovde mnogo jeftinije nego tamo. Poslao je na desetine poruka, dajte molim vas ovo, dajte molim vas ono. Nista mi to nije bio problem. Cak je izrazio zelju i posebnu zelju kako da mu posaljem, pa sam seo u auto i isao oko 25 km u obadva smera, da ga ispostujem.Roba koju sam mu poslao je bila kao iz opisa, bez skrivenih mana i ostalog. Niti je izrazio zelju da zameni robu, niti bio sta, vec je poceo sa pricom kako ce da mi zagorca prodaju na KP. Ja ne zelim da ucestvujem u njegovim frustracijama, ali sam ovo morao da napisem. On spada u onaj tip kupaca, kojima ne trebate da prodate robu po bilo kojoj ceni, jer je covek koji samo trazi probleme.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.