Bocky

Niš

Član od: 06.08.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

IZBEGAVAJTE OVOG CLANA! Nakon vise od 10 godina provedenih na KP prvi put sam prinudjen da nekome dam negativnu ocenu. Isprva komunikacija je bila super, torbu sam unapred platio karticom i troskove dostave. Kada je torba stigla, mojom krivicom nisam je detaljno pregledao jer sam bio bolestan pa je nisam ni koristio za trening, stajala je u ormanu. Kada sam posle nedelju dana poceo da pakujem torbu za trening video sam da je stigla sa rasivenim cibzarom. Kontaktirani su administratori KP i uklonjena je moja pozitivna ocena, dobili su i sliku kao dokaz, pa zato pisem ovu negativnu. Neverovatno sta ljudi rade zbog 2.000 dinara.
Pre svega nakon koriscenja nedelju dana torbe si poslao sledecu poruku krajnje nevaspitano "Samo da ti se zahvalim sto si mi uvalio torbu sa pokvarenim cibzarom i da ti se naj.... mile mame zato sto si g.... od coveka. Nisam odmah ni skontao ni proveravao jer sam bio bolestan. Klos.. cime se ti bavis za sitne pare." prijavljujes da je torba losa jer si je istetio jer nije za pojatu za sta je koristis vec za trening a i u samom opisu vidljivi tragovi koriscenja jer je nova 6000rsd!!!! Kakav sam ja kupac i prodavac kazu komentari za predmete koje sam kupivao iprodavao u vrednosti od 2000eura a ti cuvaj ovce i dalje i kupuj za 10e po sajtovima

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Apple iPhone | Punjači i baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je u oglas stavio magsafe punjač slikan sa fiskalnim računom iz A1 na kojem je stojalo da se radi o Apple proizvodu. Na pitanje da li je original, odgovorio je da ga je kupio na oglasima i prvi otpakovao. Na moje pitanje da li ce ga poslati sa fisklanim racunom odgovorio je da hoće. Kad sam primio proizvod bio je u originalnoj kutiji, ali bez fiskalnog racuna. U kutiji je bila upakovana KOPIJA punjaca na kojoj sa zadnje strane pise ZENIT. Dakle prodavac nije mogao da pogreši da to nije original proizvod. Kad sam mu poslao poruku da nema računa izjavio je da ga je zaboravio poslati. Na moje izjave da, brecao se i počeo da vređa iako ga ja ni jednom rečju nisam vređao izuzev što sam mu napisao da menje prevario. Kaže da mu vratim proizvod, pa nisam valjda s uma sišao da još jednom budem, pa da mi napravi još troškova oko slanja. Sve u svemu čovek je neiskren i vrlo drzak. Nenbi trebao da prodaje preko ovog sajta jer ruši ugled Kupujem prodajem na kojem za 10 godina.
Cenjkao si se za 1900rsd da kupis punjac sa oglasa.Dobio si autentican proizvod sa oglasa i pre slanja poslao video proizvoda kao i dokaz o njegovoj finkcionalnosti.Da dobio si isti koji sam ja kupio na oglase sa FISKALNIM racunim, mogao si da kupis na officialni sajt za 7800rsd.Vredjao si me na porukama (celu prepisku imam posto navodis da sam ja bio drzak), tokiko ljigavo i bedno sa tvoje strane da nemas ni malo obraza.Poslacu administraciji prepisku sa dokazima gde sam ti slao video proizvoda i svega ostlaog kao i da sam ponudio da mi vratis proizvod i vratim novac, da ti ne valja vratio bi ga, ovako za 1900rsd imas apple proizvod dok navodis ciste lazi. Smesan si.Neka ti je na cast.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ide negativna ocena zbog NELJUDSKOG ponašanja pre svega, dogovor je bio da se nadjemo u sredu da uzme telefon gospodin za sta postoje poruke naravno na kp-u. Ja cuvam telefon tri dana i ne prodam ga a mogao sam zbog dogovora, da me je lepo pozvao i rekao odustao sam ne bi bilo problema ali zbog kuliranja na poruke a aktivan je na kp-u jer izbacuje oglase nakon toga ide negativna.
Sto dalje od ovog!Naime sam pitao za telefon da pogledam S20 zbog velicine jer se lomim izmedju S20 i S20+,nije mogao jer nije bio u gradnu navodno par dana.Nakon toga je poslao poruku sa pitanjem da li kupujem S20(NIGDE NISAM NAVEO DA KUPUJEM TELEFON VEC DA POGLEDAM KAO STO NAVEDOH GORE),nisam odgovorio jer nisam sada ja bio u gradu..i ocenio me klasican preprodavac telefona kojima lepi folije i prodaje kao nove.Dakle 5x proverite stanje telefona. A ti rodjače,neka ti je na čast pa da Bog da NIKADA NE PRODAO NI JEDAN VISE :)

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek prodavao samsung s9+ kao NOV i SIM FREE. Kada je stigao prvo sto smo videli telefon je za tih 500e upakovan kao da su poslate obicne carape, a ne telefon te vrednosti. Drugo telefon nije bio nov, vidno koriscen i posle provere videli smo da je kupljen nekoliko meseci ranije. Nista od toga ne bi nam bio veci problem da telefon nije bio zakljucan na telenor, a mi koristimo vip. Kada smo mu to rekli prvo je glumio ludilo da ovaj model ne moze da bude zakljucan. Posle je pisao da trazi od telenora kod i da ce za dan, dva da nam ga posalje, ali nista od toga. Covek nije hteo da odvoji ni 3000 da preko interneta dobijemo kod, cak je na kraju poceo da preti da ce da dodje na vrata posto ga dosadjujemo, a za to ce da ide i prijava policiji. Sve u svemu covek od nepovernja, prvo veoma komunikativan, ali posle drzak i bezobrazan. Mogao je jednostavno da resi sve ovo samo otkljucavanjem telefona kako bi mogli da ga koristimo.
Telefon je sim free kao sto je pisalo u oglasu,ponudjeno da se novac vrati sto si odbio.Zasto si ODBIO?Jer telefon jeste sim free samo ne znas sta je sim slot na premium telefon."ludilo" koje pominjes decko nevaspitani je da me ucenjujes da si me ucenjivao za dodatnih 3000 rsd spustanja cene.PREPISKA POSTOJI I BICE PROSLEDJENA SVAKOM KO ZELI DA VIDI KAO I ADMINISTRACIJI.Kupljen par meseci ranije?Imam fiskalni sa imei brojem,takodje mogu poslati svakom..a TI u Boru izvoki reci ljudima kada te pitaju KADA je kupljen.Cccccc,IZBEGAVATI SARADNJU SA OVIM CLANOM.Opis kojih ocena govori vise.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.