Bogdan

Šabac

Član od: 28.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom. Dogovor je bio da mu posaljem patike koje on nije preuzeo. Kada sam ga pozvao na telefon na moje pitanje zasto nije preuzeo patike on mi je odgovorio da je otisao na put i da ne zna kada ce se vratiti u Srbiju. Lepo sam ga zamolio da uplati novac kako bi mogao da platim postarinu pri povratku paketa, spustio mi je slusalicu.
Ne slazem sa recima ovog prodavca. Pod broj 1 rekao je da patike nemaju ostecenje, kasnije sam na fotografiji primetio da leva patika ima ostecenje platna. Druga stvar, patike sam narucio 21. oktobra, a kurir me je komtaktirao 30. oktobra. Prodavac je prvo rekao da je bexu pao sistem i da zato nije mogao da posalje, a na kp je poslao da su bili u guzvi tako da ko tu loze. Takodje, kad me je nazvao 29. i rekao da je poslao taj dan patike rekao sam da ne mogu da obecam da cu ih preuzeti jer necu biti tu. Da sam znao da ce tek tada poslati naravno da bih otkazao jer sam znao da tada necu biti u Srbiji. I poslednje, nikome nisam spustio slusalicu nego je to uradio bas prodavac uz psovke.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako ne korektno ponasanje, dogovorili smo se za cenu telefona i kada sam trebao da preuzmem, rekao mi da se vidimo sutra ako mi nie hitno, sutra sam ga zvao, kaze da je telefon kod devojke u Novom Sadu i da stize, opet, sutra i da ce se javiti. Posto se nije javio ja sam ga zvao, nije se javljao na telefon, slao mu poruku na telefon i na KP, nije mi odgovarao da bi mi u 23:30 javio na KP da je telefon prodat skuplje za 10e, znaci, drzao me tri dana u rezervi kao sigurnog kupca i zavlacio, ako ga ne proda skuplje onda ce ga meni dati. Ako nije hteo jeftinie da ga proda zasto se dogovorio sa mnom pa me zavlacio, uzeo bih drugi telefon, ne bih cekao njega. Potpuno ne korektno i neozbiljno. Jako mi je zao ali, dogivorio se pa me drzao na leru ako ne proda skuplje. .. na zalost, obojica smo iz Sapca i trebalo je odmah da preuzmem po dogovoru ali eto, lukavo me cuvao za rezervu. Nije poenta sto nisam uzeo telefon vec u gestu clana. Ne preporucujem saradnju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.