Bogdan

Novi Sad

Član od: 09.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NAJNEGATIVNIJA MOGUCA OCENA! Ne preporucujem nikakvu saradnju sa clanom! !! Maticna ploca za lap top, koju mi je prodao je totalno neispravna i za bacanje. Ne uvazava nikakvu reklamaciju, a naglasio je u opisu oglasa da ima radnu garanciju 30 dana, koja ne postoji i ne vazi! Ubedjuje me u neke gluposti i prica neke nebuloze, kao da sam od juce, pritom me i blokira ovde na sajtu. Maksimalno nekorektan! ZA IZBEGAVANJE! !!
Cista laz,spustena cena u startu za 50%,nakon 20 dana se javlja da mu nevalja ploca tj, neradi mu na punjacu I trazi da mu refundiram 1500 din od placenih 2400 din a ne povracaj...sto je totalno sumnjivo. A drugo u oglasu je pisalo 7 dana radna garancija

Kompjuteri | Desktop > Štampači | Laserski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija nikakva, stampac poslat neispravan po sredini ne stampa a u opisu je pisalo ispravan. Poslat mi je naknadno nov toner sa kojim je stampac isto radio. Pokusao sam da vratim stampac i toner po dogovoru sa prodavcem na ime njegove sestre, sto mi nije uspelo cime sam bacio jos 1100 dinara za povratnu postarinu. Potom mi je obecana uplata placene postarine+cene uredjaja da bih isti vratio, uz obrazlozenje da je osoba na cije ime sam poslao paket u odsustvu te da druga nije mogla podici paket. Od tog dogovora nista, niko ne odgovara na kp/sms poruke pozive. Od "kupovine" je proslo 40 dana i ocekivao sam da cemo se dogovoriti kao ljudi, ali nista, ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovim clanom.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

lap top poslat bez punjaca postarina preskupa natvartio mi je pstarinu pracenje i uplata na broj.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.