Bogdanovic Slavisa

Kragujevac

Član od: 08.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Platila sam i preplatila uredno telefon za koji me je prodavac slagao da je u garanciji i da je star 4 meseca a kada sam proverila sve što je naveo, ispalo je da je telefon star 10 meseci i da je u garanciji još 2 ipo meseca umesto kos 8 meseci kako je tvrdjeno i zbog čega sam ga i kupila. Ne preporučujem saradnju ako ne mislite biti obmanjeni.
Telefon je bio kao iz prodavnice maksimalno ocuvan ne vidim razlog negativnoj oceni da nije bio kao nov vi ga ne biste ni kupili a cenu normalno svako odredjuje za svoju stvar ja ispod te cene ne bih ni prodao a za garanciju nisam ni ja znao tacno koliko jos traje jer me to nije ni zanimalo jer je telefon bio u vrhunskom stanju ii ja sam ga kupio od dobrog druga i znao sam da je sto posto odlican tako sam sve i vama rekao cemu ova ocena stvarno mi nije jasno kad je telefon kao nov.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.