BogiPan

Pirot

Član od: 09.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao pozadinsko osetljenje nije dirano original ali kad je stiglo diode menjane sve lepljeno radilo dva sata i crklo.
Vraćen uplaćen iznos postnetom. Tv oktupljen polovan, razbijen, od fizičkog lica. Diode testirane , bile ispravne, i niti su menjane , niti mi to radimo . Poslate uz usmenu napomenu da ne znam koliko će raditi, priznajemo propust što u oglasu nije navedeno da dužinu rada nije moguće predvideti.

TV i Video > Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena zato sto je prodavac u vise navrata tvrdio da na glavnoj ploci za TV FOX ne rade samo HDMI izlazi , a da sve ostalo besprekorno radi. Montirao sam plocu na TV , ploča se pregreva i resetuje se TV posle 10-tak minuta rada. Predlozio sam prodavcu da resimo problem tako sto ce mi vratiti novac a ja njemu plocu. Odbio je moj predlog i zato je negativna ocena. Ne savetujem nikakvu saradnju sa ovim clanom. ..
Odgovor upućen KP timu: Nedoslednost!!! Poštovani, nedavno ste dozvolili da korisnik izmeni svoju ocenu iz pozitivne u negativnu, iako kod ocenjivanja uvek izađe upozorenje da ocena neće moći da bude izmenjena. Zašto ste to uradili ? Ja držim servis IT opreme već deset godina, naša procena je bila da ne treba da vratimo novac svakom "majstoru u pokušaju", a taj predmet nije ni prodat kao "ispravan", već sa oštećenjem. U kakvom je stanju Tv uređaj gde je instaliran predmet i njegova kompatibilnost takođe je nepoznanica! Stručnost osobe koja je izvela radnju ocenili smo kao "početnik", zbog pitanja koja je postavljala, i nagoveštaja da model Tv-a nije isti. Ne možete da donosite odluke na takav način, u ovom slučaju ste Vi dobili negativnu ocenu!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.