bogner 061 151 161 2

Beograd

Član od: 25.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mnogo mi je žao kada nekoga trebam negativno oceniti, činim to po prvi put, ali ovo je jedno veoma loše iskustvo za mene i želim da ova ocena posluži kao upozorenje svima koji budu želeli da pazare nešto kod ovog člana! Kada sam preuzeo "nove" patike i otpakovao kutiju, bile su dve roze fleke od farbe preko oba jezika na patikama, zatim žuta okrugla fleka na levoj patici (sve fleke se nalaze na beloj površini i veoma lako su uočljive) što me dovodi do zaključka da je u pitanju namerna obmana, jer na slikama iz oglasa i slikama koje sam primio od "prodavca" na WhatsApp nisu bile iste patike, tj nisu bile patike sa flekama! Nakon što sam to slikao, i upitao "prodavca" šta predlaže? Počeo je da me ismeva i da banalizuje stvari, a kasnije po našem narodnom lošem običaju, počeo je da vređa i piše pogrdne tekstove. Cena u oglasu je bila 50€, po trenutnom kursu 5850 din a na paketu je pisalo 6000 din koliko je i naplaćeno + naravno dostava. Dakle tu je ućario već 150 din, što i nebi bio problem da je sve bilo ok sa patikama. Kada sam predložio da vratim patike, "prodavac" je počeo da se služi forama, ako mu pošaljem patike da ću na pare morati da sačekam, "kako bi se uverio da je sve u redu sa patikama" i da će mi tek naknadno vratiti moj novac! Što bi za mene značilo da rizikujem celokupan iznos sa nekim ko me je već obmanuo (na više načina) a sada još treba i da verujem na njegovu datu reč, suludo! Kada sam rekao da u tom slučaju ne mogu da mu dam pozitivnu ocenu, tada je rekao da će i on meni dati negativnu ocenu, što će biti moja prva negativna (samo nije jasno kojim povodom, jer sam ja sve ispoštovao, čak i preplatio cenu iz oglasa). Od nekoga ko nema časti i poštenja, za mene to ne predstavlja sramotu, to će mi biti kao podsetnik da nije pametno trgovati sa nekim ko već ima negativne ocene (čast izuzecima). Dakle čuvajte se ovakvih trik majstora jer u suprotnom nećete imati mnogo razloga za zadovoljstvo! Ne preporučujem da poslujete sa ovim članom! !!
Ajde ne lupaj gluposti,takvi kao ti i u jajetu traze dlaku Patike super,nista im ne fali te dve fleke si lupom trazio 2 dana Sledeci put kad dodjes iz Austrije ponesi vise para ako kupujes ovde jeftine patike da bi se pravio vazan po Becu

Odeća | Muška > Markirana odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zaobići ovog prodavca u širokom luku, za jaknu je tvrdio je 1/1 Colmar, a ni na buvljaku ne možete naći ovako lošu, Znak Colmar kao da su deca isekla i ušila. Tvrdi da su jakne sa Tajlanda od originalnih materijala, garantujem da nisu nosio sam pravi Colmar. Šavovi krivi i loše ušiveni. A tvrdi da za 100 evra ne možeš naći bolju. Za 100 evra ovih mogu da se kupe brendirane jakne npr. Northland, Ice Peak, killtec itd.
sve bi ovo bilo tacno da covek ne misli da za 100e moze da kupi original jaknu koja u radnji kosta 900e.covek je porucio jaknu,ljubazno sam mu objasnio da je jakna korektna i da moze da vrati jaknu ukoliko nije zadovoljan sa kvalitetom,medjutim problem je nastao sto je morao da plati postarinu 400dinar i trazio je da mu ja uplatim tih 400dinara jer je imao trosak koji sam i ja imao kao posiljilac jer je jaknu vratio. zato prodavci obratite paznju na ovog"kupca"jer je covek nerealan i nemojte sebe dovesti u sitiaciju da vas ucenjuje losim komentarom i nekorektnim stavom prema svima nama koji sa zadovoljstvom koristimo ovaj sajt.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.