bogoljub

Beograd | Zvezdara

Član od: 09.03.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Poljoprivreda | Domaće životinje > Pčelarstvo | Oprema i košnice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na ovo cu morati odreagovati negativnom ocenom, jer niti je oglas tacan, niti je ispostovan dogovor a ja sam stavljen u jako nezgodnu situaciju. U utorak (27.06) uvece sam narucio 15 komada kutija za db rojeve, i pitao da li moze isporuka da bude sutra kako bi mi stiglo do vikenda posto tada imam isporuku rojeva. Prodavac je potvrdio da moze da sutra posalje i da cena nije 205din/komad, iz oglasa vec 2.5eur /komad i da nema vremena da je menja. U sredu (28.06), u telefonskom razgovoru mi je potvrdjeno da je posiljka poslata. Danas(30.06) sam za matice platio 24 000 a kutije nisu stigle za sutrasnju isporuku. U 19h sam konacno dobio odgovor kupca da su kutije u Beogradu.

Oprema za poslovanje > Prodaja firmi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dragi korisnici KP. Moram vam se obratiti preko negativne ocene ovog clana i upozoriti vas na moguce komplikacije I probleme u koje vas moze uvesti saradnja sa ovim clanom. Naime o cemu se radi: U decembru mesecu ovaj clan meni salje poruku i kontaktira me u vezi otkupa naseg mikrobiznisa (pekara-fastfood) i pise nam "molim vas da se dogovorimo o tacnom vremenu nalazenja i razgovora u vezi kupovine vaseg biznisa. Ne zelim da trosim svoje dragoceno vreme a ni vase, zato da budete tacni" na sta smo mi odgovorili porukom brojem telefona za kontakt. Usledio je njegov poziv, dalji pregovori Koji su trajali 15 Dana I kada je bilo ugovoreno I mi odjavili nasu firmu, zajedno otisli u APR da oni registruju svoju firmu, pocelo je sa razvlacenjem I nekim ne jasnim za Nas njigovim potezima Koji su produzili agoniju Jos 25 dana. Uz njihovu molbu mi smo zadrzali bivse zaposlene radnike mesec dana na cekanju, nakon cega je doticni gospodin umesto pocetka rada na danasnji dan 30.01.2023 prosto poslao poruku 29.01.2023 da ima nekih nesuglasica sa svojim partnerom po biznisu I posle cega vise ne odgovara ni na telefonske pozive. Nas minus za ovu njegovu sprdnju sa nama iznosi 1750€. Molim vas obratite paznju I budite pazljivi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.