Bojan Doroslovac

Beograd

Član od: 02.07.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kupatilo i oprema > Sanitarije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam tus kabinu od gospodina koja je na prvi pogled delovala u redu dok nije dosao majstor i otvorio sve kutije koje su bile obmotane strec folijom. U kutijama su se nalazili delovi bar 3 (tri ) razlicite tus kabine koje se ne mogu NIKAKO UKLOPITI. To su mi potvrdila jos 2 (dva) vodoinstalatera. Pozvao sam gospodina da vratim proizvod koji mi nicemu ne moze sluziti i jos predlozio da mi vrati samo 70 posto od placenog iznosa na moju stetu, (proslo nedelju dana od kupovine) ali je odgovorio da su majstori prevaranti i da nista ne znaju. To je jasan znak da se desilo NAMERNO odnosno da je ODLICNO ZNAO STA PRODAJE , SAMO JE SVE LEPO UPAKOVAO. NE PREPORUCUJEM NIKAKVU SARADNJU SA OVIM CLANOM.
KAO PRVO KAD PISES NEKU PRICU DA NEKOGA OCRNIS I PRETVORIS U PREVARANTA ONDA TREBA SVE DA NAPISES Doticni gosodin me je zvao za tus kabinu spustio sam mu cenu zatim o mom trosku natovario ubacio u auto dovezo do kuce uneo u dvoriste do vrata, reko mu da pogleda i da otvori kutije pogledao je jednu kutiju sa delovima i platio ,kabinu je kupio 2 og decembra zvao me je 10 og decembra sa pricom "da je tus kabina stari model da nema delova za nju i da mu majstor trazi 150 evra za ugradnju , rekao sam mu da je to mnogo i da su to gluposti i prevaranti sto je i sam potvrdio rekao je da bi je vratio za manje novca zato sto je to njemu puno i zato sto mu se ne isplati ,rekao sam mu da cu pogledati za majstora i da je to previse, posle nekog dana on meni salje poruku da su stakla ogrebana i da je kada rasparena ,posle pise kako su delovi od tri razlicite kabine "Znaci kupis nesto i posle deset dana kazes da se ne uklapa sta se ne uklapa ? i ja treba da izigravam budalu posle deset dana da dodjem i da skupljam delove po dvoristu i da vracam " , zatim pise kako sam ja sve lepo upakovao u strec i navodno njemu uvalio , upakovano je bilo u strec foliju da se ne bi kutije raspale i ostetile i da ne bi stakla ispala iz kutija,nikoga nisam prevario lepo sam mu reko da otvori kutije i pogleda on 8 dana nije otvorio da vidi nego prvo kuka na majstora kako mu je skupo posle prica kako je ogrebano i posle kako su delovi od bar tri razlicite kabine mogo je majstor da kaze da su i od deset razlicitih i sta u koju pricu ja treba da verujem sta sam trebao da uradim da dodjem i da skupljam delove po kuci ili dvoristu i da vracam NE PREPORUCUJEM NIKAKVU SARADNJU SA OVIM CLANOM
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.