Bojan Miric

Smederevo

Član od: 17.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Alcatel

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uzasno neodgovoran clan, ne preporucujem nikako saradnju! Prvo sam mu spustio cenu drasticno i izasao mu u susret, pa me je zatim 2 puta za redom ispalio! Prvi put smo se dogovorili da se vidimo predvece, ja sam mu rekao da cu kuci biti oko 9 tek i pitao ga da li mu je kasno oko 9-10, na sta je on meni odgovorio da moze i u ponoc sto se njega tice. Okrenuo sam ga cim sam stigao kuci, oko pola 10, i tada mi je rekao kako mu je kasno, vec je u kolima, da je najbolje da ostavimo za sutra, da kao navodno ima neki sastanak koji bi trebalo do 12 da traje, ali do 1 ce 100% biti slobodan, da se ne brinem nista da cemo se videti tad. Sutradan sam ga zvao oko 12 da se dogovorimo za vidjenje, nije se javio i poslao mi je sms "u guzvi sam", i na moje pitanje kada ce biti slobodan rekao je da ce me zvati cim zavrsi sa sastankom. Ja sam mu odgovorio da sto se mene tice moze doci i do ponoci, da mi je prodaja hitna i da bi morali to da obavimo taj dan. Cekao sam do nekih 9 uvece, kada sam pokusavao da ga dobijem, slao mu poruke, ali mi nije odgovarao. Posto mi je hitno bio potreban novac za sutra ujutro, stizao mi je neki paket koji sam morao da platim, jer za razliku od ovog odgovornog clana ja uvek gledam da ispostujem dogovore, zbog njegove ispale sam se teskog srca odlucio da zovem redom oglase ljudi koji otkupljuju telefone, jedva nasao i coveka i dogovorio se da se vidimo u 8 ujutro u gradu. Nikako ne preporucujem saradnju, em sam mu izasao u susret za cenu, em nije ispostovao dogovor dva puta i ispalio, em sam zbog njega izgubio 110e. I ajde sve to jos i nekako, ali mi covek ladnjaka posle svega kada sam mu javio da telefon vise nije aktuelan i da sam ga prodao za 80e napise "Sto meni nisi rekao 80 eura pa te ne bih ispalio" KOJA DRSKOST! !! ! zbog toga NEGATIVNA KO VRATA! !! da se suzdrzao takvih bezobraznih komentara posle svega ovoga, ne bi ni dobio negativnu, nekako bih presao preko ovoga, ali posle toga NEMA SANSE! !! BEZITE OD OVOG CLANA SARADNJA NIKAKO http: //s1. postimg. org/cjfz5yd7z/dsfsgdfgdfg. jpg
Nemam sta da komentarisem ovo!Sramota je samo da se ovakvim dozvoljava da komentarisu a nemaju ni jedan oglas ovde!Ja placam ove oglase posteno i msm da se ovom korisniku treba zabranitui da bude ovde!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.