Bojan novakovic

Zrenjanin

Član od: 22.05.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre kupovine prodavac snizio cenu sto je za pohvalu i posle toga sam pitao prodavca da li je uredjaj u potpunosti ispravan na sta je on odgovorio da jeste. Uredjaj je stigao sa poluispravnim ili ti neispravnim analogom jer isti mora da se zameni da bi bio u funkciji. Nepotpune i netacne informacije stoga je i ocena ovakva.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucujem jedno, posalje drugo. Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

Kako razumem, stavim hard disk i instaliram sistem i to je to, sve je ispravno i provereno? Rekao je: "da takoje sve je ispravno 100 POSTO" Ne radi LAN, ne radi wifi, ne radi dvd a ne radi ni kontroler za dvd tako da nije pomoglo što sam stavio drugi, ne radi jedan zvučnik a drugi krči, hdmi gubi kontakt. .. .greje se na mestu gde su nalepnice levo od tača tako da mislim da je sve ovo zato što mu nije ispravno nešto na matičnoj ploči. Znači ili nije ni proverio laptop ili je slagao da je ispravan. Blokirao je poruke kad sam mu rekao da je uredjaj pokvaren, znači ništa od povraćaja novca. Nije problem kada se tehnika pokvari, problem je kada se ljudi pokvare.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.