Bojan S

Jagodina

Član od: 02.12.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam laptop od njega, kao prvo me je slagao sto se tice izgleda, izgreban je i previse baguje. Poslao mi je pokvaren punjac i kada sam ga zvao rekao mi je da ce mi sutra poslati drugi , a sutra me je blokirao. NIKAKVA SARADNJA!
Nema potrebu da se pravdam... ali cisto radi reda da opisem situaciju! Decko narucuje laptop od mene sa jednog naloga, dobija FULL laptop i javlja posle 2 dana od prijema kako je sve OK i ocenjuje pozitivno! Narucivanje je bilo sa naloga u jednom gradu, a laptop sam slao u sasvim drugom gradu i drugoj osobi! Posle par dana mi se javlja kako mu adapter ne puni laptop, nego odrzava struju... i zahteva da mu posaljem drugi... pristajem i na to (jer sam budala) i onda mi daje decko podatke od trece osobe u sasvim drugom mesto i mnogo dalje od prvobitnih... Naravno da na to nisam pristao, jer vidim da je neka muljaza (adaptere ne nalazim na ulici pa da ih poklanjam), zatim mi salje poruke sa drugog naloga, a odmah zatim i sa treceg... i sve navodno radi kupovine drugih predmeta koje prodajem... cim odgovorim, on me oceni negativno! Ukazao sam na sve ovo i porukama ovde i na Viberu administratorima i dobio odgovor... citiram " Kada mu posaljete ono sto trazi i resite problem, skinucemo vam negativnu ocenu".... Rekoh im hvala, ali nisam som da se pecam na ove glupe fore i hvala vam sto stitite nas prodavce sa dosta ocena, a verujete nekome ko ima ispod 5... Decko je od mene kupio laptop "Asus K73T, sto se vidi u pozitivnim ocenama, a negativno me ocenio na oglasu "Toshiba L500" koji sam prodao ovde u Jagodini... Toliko od mene i najveci pozdrav za KP tim... svaka cast!

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam paket nije preuzeo, Laze vec 10tak dana da ce da uplati duplu postarinu pa ponovo da mu posaljem paket. al nista . negativna platio sam duplu postarinu 1380din. pazite
posle barem 20 kupljenih predmeta od ovog clana, dozivis i ovako nesto... razumevanje NULA... najgore od svega sto mi je polovinu predmeta poslao u stanju ne daj Boze i nikada mu nista nisam prebacio... a onda se obruka i proda za 12e... sva cast... ocene tvoje govore kakav si covek!

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Hard diskovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije preuzeo pošiljku.
Moja greska, zaista nisam preuzeo posiljku!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.